compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

End of a Gun

*1/2000
Waardering: 1.8/5

Pitch van End of a Gun

Jade Ewen (Lisa Durant)

Jade Ewen (Lisa Durant)

Delen op facebook
End of a Gun
Verenigde Staten, 2016, 87 min,

Een bewaker in een winkelcentrum — en voormalig federaal agent — komt oog in oog met de handhaver van een drugsbaron, nadat hij een vrouw heeft gered van gevaar.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

End of a Gun trailer en bijzonderheden

Steven Seagal (63 tijdens de opnames) is een Aikido-meester en gebruikt die technieken veelvuldig in deze film. Seagal beweert ook dat hij alle stunts zelf deed in deze film.

Trailer van End of a GunBekijk de trailer en de beste filmstills van de film End of a Gunhttps://i1.ytimg.com/vi/96cF-L_ZNG0/hqdefault.jpg2020-04-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Steven Seagal speelde eerder in 40 films hij is vooral bekend van de films Nico (1988), Under Siege (1992) en Critical Decision (1996).

End of a Gun - Bioscopen, Tijden & Tickets

End of a Gun in de bioscoop

Wil je End of a Gun zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Een bewaker in een winkelcentrum — en voormalig federaal agent — komt oog in oog met de handhaver van een drugsbaron, nadat hij een vrouw heeft gered van gevaar.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: ACT, Grindstone Entertainment Group, Lionsgate Home Entertainment, Mass Hysteria Entertainment, Parkside Pictures, Steamroller Productions, Tadross Media Group (United States)