compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Envole-moi

***00
Waardering: 3/5

Fly Me Away

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Envole-moi

Victor Belmondo (Thomas Reinhard) en Gérard Lanvin (Dr. Henri Reinhard)

Victor Belmondo (Thomas Reinhard) en Gérard Lanvin (Dr. Henri Reinhard)

Delen op facebook
Envole-moi
Nederlandse première: 22-7-2021
Frankrijk, Italië, 2021, 91 min,

In Envole-moi komt het feestend leventje van Thomas tot stilstaand wanneer hij zich moet ontfermen over de twaalfjarige patiënt van zijn vader, Marcus die sinds zijn geboorte ernstig ziek ziek is en bijna niets mag wat een kind van 12 graag zou willen doen.

Bekijk bij:

meJane

Envole-moi trailer en bijzonderheden

Remake van Dieses bescheuerte Herz (2017) en gebaseerd op een waar gebeurd verhaal.

Trailer van Envole-moiBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Envole-moihttps://i1.ytimg.com/vi/yUf6bShMrjI/hqdefault.jpg2021-06-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Christophe Barratier maakte eerder L'outsider (2016), Faubourg 36 (2008) en Les Choristes (2004).
Victor Belmondo kleinzoon van Jean Paul Belmondo speelde eerder in De Gaulle (2020), Mon Bébé (2019) en La vie trs privée de Monsieur Sim (2015).

Envole-moi - Bioscopen, Tijden & Tickets

Envole-moi in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Envole-moi zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Thomas brengt zijn dagen feestend en slapend door, totdat zijn vader hem aan het werk zet en hij een de 12-jarige Marcus moet verzorgen, die sinds zijn geboorte ernstig ziek is.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Envole-Moi is een hartverwarmende Franse komedie over een bijzondere vriendschap tussen twee jongens die hun levens voorgoed heeft veranderd. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Envole-Moi is een hartverwarmende Franse komedie over een bijzondere vriendschap tussen twee jongens die hun levens voorgoed heeft veranderd. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het leven is voor de 25-jarige Thomas (Victor Belmondo) één groot feest zonder consequenties. Voor zijn vader, de hartchirurg dokter Reinhard (Gérard Lanvin) is de maat vol. Hij dwingt Thomas om de zorg op zich te nemen voor één van zijn jonge patiënten. Marcus is twaalf jaar oud en hij woont alleen bij zijn moeder. Sinds zijn geboorte lijdt hij aan een ernstige hartziekte en zijn leven bestaat uit naar school gaan en regelmatige ziekenhuisopnames. De twee jongens met totaal verschillende levens ontwikkelen een unieke vriendschap die hun levens voor altijd verandert.

Productiemaatschappij: Chapter 2, Cinmage 12 Dveloppement (developed in associatio, France 2 Cinma (co-production), France Tlvisions (participation), Galfin Production 1/2 (in association with), La Banque Postale Image 13 (in association with), LDRP II (co-production), OCS, Palomar (co-production), SOF, W9

Cast & Regisseur