compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Eraser: Reborn

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch

In Eraser: Reborn mag U.S. Marshal Mason Pollard de identiteit van Rina Kimura - de vrouw van een maffiabaas, die tegen haar echtgenoot gaat getuigen - 'wissen'. Voor Pollard lijkt het op een routineklus, maar al heel snel moet hij en Kimura op de vlucht slaan en ontdekt Pollard dat hij erin geluisd is.
Delen op facebook
Eraser: Reborn
Verenigde Staten, 2022, 102 min,

Bekijk bij:

Eraser: Reborn trailer en bijzonderheden

De film is een opvolger van Eraser (1996) - succesfilm met Arnold Schwarzenegger, Vanessa Williams en James Caan. Er is enorm veel leentje-buur gespeeld met de personages bedacht door de scenario-schrijvers Tony Puryear, Walon Green en Michael S. Chernuchin (tot de krokodillen-scenes toe) door scenario-schrijver ichael D. Weiss, die vooral bekend is van vervolg scenario's voor video-games. Weiss schreef eerder het scenario voor de speelfilm Journey to the Center of the Earth (2008).

Trailer van Eraser: RebornBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Eraser: Rebornhttps://i1.ytimg.com/vi/r61-ZnPh6c4/hqdefault.jpg2022-06-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

John Pogue regisseerde eerder Deep Blue Sea 3 (2020) en The Quiet Ones (2014).
Dominic Sherwood is vooral bekend van Vampire Academy (2014) en van het personage Kurt in Penny Dreadful: City of Angels (2020).

Eraser: Reborn - Bioscopen, Tijden & Tickets

Eraser: Reborn in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Eraser: Reborn zien? Koop of huur de film hier:Ervaren US Marshal Mason Pollard moet ineens bijschakelen wanneer een ogenschijnlijke routineklus een valstrik blijkt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Warner Bros. Home Entertainment Group

Cast & Regisseur

Dominic Sherwood

Mason Pollard
Jacky Lai

Rina Kimura
Eddie Ramos

Sugar Jax
Clayton Evertson

Kosta Kimura
John Pogue

Regisseur
Eraser: Reborn poster