compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Eternals 3D

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Eternals 3D

Eternals 3D filmstill

Eternals 3D filmstill

Delen op facebook
Eternals 3D
Nederlandse première: 3-11-2021
Verenigde Staten, 2021, 158 min,

In Eternals dwingt een onverwachte tragedie de Eeuwiglevenden — oude buitenaardse wezens die al duizenden jaren in het geheim op aarde leven — om uit de schaduw te treden om zich te herenigen met de oudste vijand van de mensheid, de Deviants, de Afwijkers.

Eternals 3D trailer en bijzonderheden

De film speelt zich af na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame (2019). de Eeuwigen,, uit de schaduw.
Tijdens opnames werden Angelina Jolie en Richard Madden en de rest van de cast en crew van de Canarische eilanden geëvacueerd na de ontdekking van een WOII-bom in een voormalig Nazi-basis dicht bij de filmset.
De 25e film van de Marvel Cinematic Universe. Lauren Ridloff speelt Makkari, de eerste superheld die doof is in een fim. De film introduceert ook de eerste superheld die homo is.
De film ken meerdere verschijningsvormen: 3D, IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, 4D.

Trailer van Eternals 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Eternals 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/O10oPt6tM3c/hqdefault.jpg2021-11-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Lauren Ridloff is een voormalig onderwijzeres die haar grote speelfilmdebuut maakte eerder in de film Sound of Metal (2019), naast Riz Ahmed over een rock-artiest ie doof wordt, Ridloff zelf is doof.

Eternals 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Eternals 3D in de bioscoop

Wil je Eternals 3D zien? Koop of huur de film hier:De sage van de Eeuwiglevenden, een ras van onsterfelijke wezens die op aarde leefden en de geschiedenis en beschavingen vorm gaven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Marvel Studios' Eternals volgt een groep buitenaardse helden die al sinds het begin van de mensheid de aarde beschermen tegen het kwaad. Wanneer monsterlijke wezens, waarvan men dacht dat ze verloren waren gegaan in de geschiedenis, op mysterieuze wijze terugkeren, worden de Eternals gedwongen zich te herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen.

Productiemaatschappij: Marvel Studios

Cast & Regisseur