compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
Film van de week!
MENU

Fair Play

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Fair Play

Delen op facebook
Fair Play
Nederlandse première: 5-10-2023
Verenigde Staten, 2023, 115 min,

In Fair Play hebben Emily en Luke net besloten een stelletje te zijn en krijgen niet genoeg van elkaar. Een promotie bij de hedgefund waar ze beiden werken wordt hun voorgehouden. Hun relatie verandert heel snel en worden zij beiden geconfronteerd met de prijs van succes en ambitie.

Bekijk bij:

NETFLIX

Fair Play trailer en bijzonderheden

De rechten op deze film werden voor $ 20 miljoen verkocht aan Netflix.

Trailer van Fair PlayBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Fair Playhttps://i1.ytimg.com/vi/Vq8jSyB_B5c/hqdefault.jpg2023-09-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regiedebuut van Chloe Domont.

Phoebe Dynevor was ook te zien in Bank of Dave (2023) en Alden Ehrenreich was recentelijk te zien in Cocaine Bear (2023), Oppenheimer (2023) en Solo: A Star Wars Story (2018).

Fair Play - Bioscopen, Tijden & Tickets

Fair Play in de bioscoop

Wil je Fair Play zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

De onverwachte promotie bij een hedgefonds zet de relatie van een jong stel op springen.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een onverwachte promotie bij een groot hedgefonds brengt de relatie van een jong stel naar de rand van de afgrond en dreigt veel meer te onthullen dan hun recente verloving.

Wanneer een felbegeerde promotie bij een groot financieel bedrijf zich aandient, begint de relatie tussen de geliefden Emily (Phoebe Dynevor) en Luke (Alden Ehrenreich) te verzuren in iets duisters. Terwijl de machtsverhoudingen binnen hun relatie onomkeerbaar veranderen, moet het koppel de ware prijs van succes en de angstaanjagende grenzen van ambitie onder ogen zien. In haar debuutfilm stelt schrijver en regisseur Chloe Domont aan de kaak hoe vrouwen en mannen zich tot elkaar verhouden in een wereld die sneller verandert dan de regels kunnen bijhouden. Fair Play is een thriller met Eddie Marsan, Rich Sommer en Sebastian De Souza die de ingewikkelde wrijving tussen empowerment en ego blootlegt.

Productiemaatschappij: Media Rights Capital (MRC), MRC Film, Star Thrower Entertainment, T-Street

Cast & Regisseur