compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Ferdinand

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Ferdinand

Ferdinand filmstill

Ferdinand filmstill

Delen op facebook
Ferdinand
Nederlandse première: 20-12-2017
Verenigde Staten, 2017, 108 min,

Ferdinand is een enorme stier met een piepklein hartje. Als hij wordt ontvoerd omdat mensen ten onrechte denken dat hij levensgevaarlijk is, zet hij alles op alles om weer thuis te komen.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Ferdinand trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op de Disney-cartoon 'Ferdinand de stier' uit 1938, die elke kerstavond in Zweden op de televisie wordt vertoond.

Trailer van FerdinandBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ferdinandhttps://i1.ytimg.com/vi/_oVmpS82elM/hqdefault.jpg2017-12-06
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Braziliaan Carlos Saldanha heeft ook de animatiefilms Ice Age 2: The Meltdown, Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs en Rio geregisseerd.

Ferdinand - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ferdinand in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Ferdinand zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

Ferdinand is een enorme stier met een piepklein hartje. Als hij wordt ontvoerd, zet hij alles op alles om weer thuis te komen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje.

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat. Een film van Blue Sky Studios en Carlos Saldanha, de regisseur van Rio. Geïnspireerd op het geliefde boek The Story of Ferdinand van Munro Leaf en Robert Lawson.

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, 20th Century Fox of Germany, Blue Sky Studios, Datasat Digital Entertainment, Efilm, Feigco Entertainment, House of Cool Studios, Twentieth Century Fox Animation, Twentieth Century Fox Film Corporation

Cast & Regisseur

Donald Sutherland

Banderillero
Diego Luna

Matador
Chris O'Dowd

Ferdinand's Dad