compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Films > Finding Your Feet

Finding Your Feet

***1/20
Waardering: 3.3/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

drama, komedie, romantiek

Pitch van Finding Your Feet
Finding Your Feet: David Hayman (Ted), Celia Imrie (Bif), Joanna Lumley (Jackie), Imelda Staunton (Sandra) en Timothy Spall (Charlie)
Finding Your Feet: David Hayman (Ted), Celia Imrie (Bif), Joanna Lumley (Jackie), Imelda Staunton (Sandra) en Timothy Spall (Charlie)
Delen op facebook
Finding Your Feet
Nederlandse première: 12-4-2018
Groot-Brittannië, 2017, 111 min,
Chique dame Sandra Abbott ontdekt dat haar man vreemdgaat en besluit bij haar dansgekke, excentrieke zus in te trekken in een slechte buurt van de stad. Ze leert op een nieuwe manier naar haar leven te kijken.
trailer en bijzonderheden over Finding Your Feet
Timothy Spall en Imelda Staunton speelden allebei in Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) en "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1" (2010), maar hadden geen scènes samen. Dit is de eerste film waarin ze samen spelen.
Aanloop van Finding Your Feet
Joanna Lumley is onder andere bekend van de Britse serie 'Absolutely Fabulous".
BioscoopAgenda van Finding Your Feet

Finding Your Feet in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Een chique Engelse dame wordt nadat haar man haar heeft bedrogen gedwongen haar leven met andere ogen te bekijken, en ontdekt dat het nooit te laat is voor een frisse start.

Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott ontdekt dat haar echtgenoot al jaren een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar bohémienne zus Bif in te trekken. Door Bif en haar excentrieke vriendengroep én hun gezamenlijke liefde voor dansen leert Sandra dat het nooit te laat is voor een frisse start.