compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 02 13-1 t/m 19-1
Film van de week!
MENU

Forushande

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Forushande

Taraneh Alidoosti (Rana Enesami) en Shahab Hosseini (Emad Enesami)

Taraneh Alidoosti (Rana Enesami) en Shahab Hosseini (Emad Enesami)

Delen op facebook
Forushande
Frankrijk, Iran, 2016, 125 min,

Emad en Rana, beide acteur in het toneelstuk Death of Salesmen, verhuizen naar een nieuw appartement als het vorige dreigt in te storten. Het verleden van de oude bewoner zorgt er echter voor dat hun relatie op spanning komt te staan.

Forushande trailer en bijzonderheden

Deze film draaide op meerdere filmfestivals waaronder die van Cannes. Daar won Shahab Hosseini de Gouden Palm voor beste acteur.

De film werd ook uitgeroepen tot beste film tijdens World Cinema Amsterdam. De film ontving ook een Oscar voor beste buitenlandse film.

Trailer van ForushandeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Forushandehttps://i1.ytimg.com/vi/5rRIoMj9jbY/hqdefault.jpg2016-10-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Het is de niet eerste keer dat Shahab Hosseini en Taraneh Alidoosti in een film van Asghar Farhadi te zien zijn. Beiden waren ook te zien in About Elly.

Forushande - Bioscopen, Tijden & Tickets

Forushande in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Forushande zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Emad en Rana verhuizen naar een nieuw appartement. Het verleden van de oude bewoner zorgt er echter voor dat hun relatie op spanning komt te staan. Nieuwe film van Asghar Farhadi (About Elly).Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Alfa Films, Arte France Cinéma, Artificial Eye, Associatia Culturala Maconda, Cinéart, Cineplex, Doha Film Institute, Farhadi Film Production, Memento Films Production