compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

Freaky

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Freaky

Delen op facebook
Freaky
Nederlandse première: 19-11-2020
Verenigde Staten, 2020, 103 min,

In Freaky verruilt een middelbare scholiere van lichaam met een gestoorde seriemoordenaar. Ze heeft minder dan 24 uur om te voorkomen dat de verandering permanent wordt. Terwijl de moordenaar in het lichaam van een lieve pubermeisje een aanslag beraamt.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Freaky trailer en bijzonderheden

Dit is een variatie op Freaky Friday, een roman uit 1972 van Mary Rodgers die door Disney in verschillende films is gebruikt. Het verhaal gaat over twee mensen die lichamen wisselen als resultaat van een soort magie. De film zou oorspronkelijk op 13 november 2020 uitkomen en verwijst naar de film Friday the 13th, maar ook naar Freaky Friday en "Scream".
Kathryn Newton was de eerste keuze voor Millie, maar aanvankelijk weigerde ze de rol. Nadat ze echter met Jason Blum over het project had gesproken, veranderde ze uiteindelijk van gedachten.

Trailer van FreakyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Freakyhttps://i1.ytimg.com/vi/tAhO7IzfpYM/hqdefault.jpg2020-09-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur en scenarist Christopher Landon is bekend van Happy Death Day (2017) en Paranormal Activity: The Marked Ones (2014).
Kathryn Newton is bekend van Blockers (2018) en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
(2017).
Vince Vaughn is vooral bekend van komedies en rom-koms zoals The Break-Up (2006), Wedding Crashers (2005) en Couples Retreat (2009).

Freaky - Bioscopen, Tijden & Tickets

Freaky in de bioscoop

Wil je Freaky zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Een middelbare scholiere wisselt van lichaam met een gestoorde seriemoordenaar. Ze heeft minder dan 24 uur om te voorkomen dat de verandering permanent wordt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Classic body swap. Killer twist. In deze nieuwe spannende thriller van producent Jason Blum (Halloween, The Invisible Man) wisselt high school girl Millie Kessler (Kathryn Newton, Blockers, HBO's Big Little Lies) van lichaam met de meedogenloze seriemoordenaar The Butcher (Vince Vaughn, True Detectives, Wedding Crashers).

Classic body swap. Killer twist. In deze nieuwe spannende thriller van producent Jason Blum (Halloween, The Invisible Man) wisselt high school girl Millie Kessler (Kathryn Newton, Blockers, HBO's Big Little Lies) van lichaam met de meedogenloze seriemoordenaar The Butcher (Vince Vaughn, True Detectives, Wedding Crashers). Als de mystieke, oude dolk van The Butcher ervoor zorgt dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam, ontdekt Millie dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat. Het grootste obstakel is dat ze het uiterlijk heeft van een maniak van middelbare leeftijd, die het doelwit is van een klopjacht in de hele stad, terwijl The Butcher die eruit ziet als zij, hunkert naar een bloedbad tijdens Homecoming. Met hulp van haar vrienden – Nyla (Celeste O'Connor, Ghostbusters: Afterlife), Joshua (Misha Osherovich, The Goldfinch) en haar crush Booker (Uriah Shelton, Enter the Warriors Gate) - racet Millie tegen de klok om de vloek te verbreken, terwijl The Butcher ontdekt dat het hebben van een vrouwelijk tienerlichaam de perfecte dekmantel is voor een bloederige moordpartij.

In de film spelen ook Alan Ruck (Succession), Katie Finneran (Why Women Kill) en Dana Drori (High Fidelity). FREAKY is geschreven door Christopher Landon en Michael Kennedy (Fox's Bordertow

Productiemaatschappij: Blumhouse Productions, Divide/Conquer

Cast & Regisseur