compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Free Guy

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Free Guy

Jodie Comer (Millie / Molotov Girl) en Ryan Reynolds (Guy)

Jodie Comer (Millie / Molotov Girl) en Ryan Reynolds (Guy)

Delen op facebook
Free Guy
Nederlandse première: 11-8-2021
Canada, Japan, Verenigde Staten, 2021, 114 min,

In Free Guy ontdekt een bankbediende dat hij eigenlijk een bijfiguurtje is in een videospel en besluit dat hij een hoofdrol mag claimen.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Free Guy trailer en bijzonderheden

De film speelt zich af in een fictieve, intra-videogame-omgeving genaamd Free City. De teaser-trailer begint echter met een eerste opname van wat zichtbaar Pittsburgh is, en de rest lijkt te zijn gefilmd in de omgeving van Boston. Lokale bezienswaardigheden zoals Faneuil Hall en het 75 State Street-complex zijn duidelijk zichtbaar.
De fictieve 'Free City' is gebaseerd op Liberty City uit de games Grand Theft Auto III (2001) en Grand Theft Auto IV (2008). Ook werd Liberty City genspireerd door New York City in het echte leven.

Trailer van Free GuyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Free Guyhttps://i1.ytimg.com/vi/94qUKx4egjI/hqdefault.jpg2020-02-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Shawn Levy is bekend met onwaarschijnlijke komische genres die vaak uitmonden in filmseries, zo maakte hij eerder de speelfilms The Internship (2013), Night at the Museum (2006), The Pink Panther (2006), Cheaper by the Dozen (2003) en Big Fat Liar (2002).
Acteur Ryan Reynolds speelt vaak de zogenaamde 'straight guy' de aangever in komische films, hij speelde deze rol onder meer in de speelfilms Deadpool (2016), The Hitman's Bodyguard (2016), Green Lantern (2011) en The Change-Up (2011).

Free Guy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Free Guy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Free Guy zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

Een bankbediende ontdekt dat hij eigenlijk een karakter is in een gewelddadige videospel.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Free Guy, de nieuwe epische avonturen-komedie film van Twentieth Century Studios, ontdekt een bankbediende (Ryan Reynolds) dat hij eigenlijk een figurant is in een open-world videogame. Hij besluit de held van zijn eigen verhaal te worden.. een verhaal waar hij zelf de regie over heeft. Nu hij zich in een wereld bevindt zonder grenzen, is hij vastberaden om op zijn eigen manier de wereld te redden.. voor het te laat is.

Productiemaatschappij: 20th Century Studios (presents), 21 Laps Entertainment, Berlanti Productions, Lit, Max

Cast & Regisseur

Jodie Comer

Millie / Molotov Girl
Owen Burke

Bank Robber #2
Elaine Victoria Grey

Business Atmos
Shawn Levy

Regisseur
Free Guy poster

Nieuws over Free Guy