compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Freek

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Freek

Freek de Jonge (Zichzelf)

Freek de Jonge (Zichzelf)

Delen op facebook
Freek
Nederlandse première: 27-6-2019
Nederland, 2019, 81 min,

"Hoe lang kan ik nog mee?” zingt cabaret- en theaterveteraan Freek de Jonge, die dit jaar 75 wordt. Tijd om de balans op te maken. Wat heeft hij goed gedaan en kan hij de keren dat hij als artiest én als mens tekort heeft geschoten nog rechtzetten?

Bekijk bij:

Cinemember

Freek trailer

Trailer van FreekBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Freekhttps://i1.ytimg.com/vi/QHGI8LNYMvo/hqdefault.jpg2019-05-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Freek - Bioscopen, Tijden & Tickets

Freek in de bioscoop

Wil je Freek zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

"Hoe lang kan ik nog mee?” zingt cabaret- en theaterveteraan Freek de Jonge, die dit jaar 75 wordt. Tijd om de balans op te maken. Wat heeft hij goed gedaan en kan hij de keren dat hij als artiest én als mens tekort heeft geschoten nog rechtzetten? Filmmaker Dennis Alink (Sluizer Speaks, Unknown Brood) duikt diep in het leven van Freek. De filmmaker dient daarbij als spiegel maar ook als geweten. Hij leidt de onnavolgbare kunstenaar langs oude demonen en pijnpunten zoals zijn tomeloze ambitie en onstilbare honger naar aandacht. Houdt Freek zich aan zijn voornemen af te rekenen met het verleden? Confrontaties met collega’s als André van Duin, Herman Finkers, Jacques Klöters en geliefden als zijn vrouw Hella, vinden hun weerslag in zijn optredens. In hoeverre gebruikt Freek het podium om aan de realiteit te ontsnappen? Geleidelijk ontstaat het beeld van een man voor wie de bühne verlaten geen optie is. Met Freek komen we mee het podium op: het applaus is overweldigend.

Productiemaatschappij: Doxy

Cast & Regisseur