compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Freelance

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Freelance

Delen op facebook
Freelance
Nederlandse première: 30-11-2023
Verenigde Staten, 2023, 110 min,

In Freelance wil de voormalig special forces-agent Mason Pettits weg van zijn bureaubaan en neemt met tegenzin een freelance-job als beveiliger van journaliste Claire Wellington die een dictator gaat interviewen. Tijdens het interview breekt er een militaire staatsgreep uit en moet het onwaarschijnlijke trio de jungle in vluchten.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Freelance trailer

Trailer van FreelanceBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Freelancehttps://i1.ytimg.com/vi/xOAh6PNU-qc/hqdefault.jpg2023-09-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Freelance - Bioscopen, Tijden & Tickets

Freelance in de bioscoop

Wil je Freelance zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Een ex-commando is de beveiliger van een journalist tijdens interview-reis naar een dictator, maar wanneer er midden in het interview een militaire staatsgreep uitbreekt, worden ze gedwongen de jungle in te vluchten.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer Mason (John Cena) besluit het leger te verlaten om een gezin te starten, wordt zijn nieuwe, uitzichtloze leven onderbroken door een gevaarlijke missie. Hij wordt aangewezen als bodyguard voor een uitgebluste journaliste (Alison Brie) terwijl ze een genadeloze, maar charmante dictator (Juan Pablo Raba) interviewt. Net wanneer ze op het punt staat de primeur van haar leven te krijgen, breekt er een militaire staatsgreep uit en moet het onwaarschijnlijke trio uitzoeken hoe ze de jungle, de aanvallers en vooral elkaar kunnen overleven. Freelance is een nieuwe hilarische actie-komedie van regisseur Pierre Morel (Taken, Peppermint) met worstelaar John Cena (Barbie, The Wall), Alison Brie (Glow, Community) en Juan Pablo Raba (Peppermint, Narcos) in de hoofdrollen.

Productiemaatschappij: AGC Studios, Endurance Media, Sentient Entertainment, Sentient Pictures, Signature Films, Wideangle Films, Yorkshire Film Services II