compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU

From Here to Eternity

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch

Hawaii, 1941. Soldaat Prewitt wordt gestraft omdat hij niet voor het team van commandant Holmes wil boksen. Diens vrouw heeft ondertussen een affaire met een sergeant. Een aantal dagen later zullen Japanse bommen het nabijgelegen Pearl Harbor van de kaart vegen...
Delen op facebook
From Here to Eternity
Verenigde Staten, 1953, 118 min,

bijzonderheden

Schitterende, onvergetelijke verfilming van het boek van James Jones over het leven op een legerbasis in Hawaii, net voor de aanval op Pearl Harbour. De film combineert duurzame romantiek met adem benemende actiescenes en echte oorlogsbeelden. Briljant acteerwerk van Montgomery Clift, Burt Lancaster, Frank Sinatra, Deborah Kerr en Donna Reed.
Frank Sinatra's carrière liep niet zo best, begin vijftiger jaren, maar hij maakte in deze film zijn comeback als acteur. Hij verscheen daarna in veel verschillende films, in het bijzonder The Man with the Golden Arm en The Manchurian Candidate.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Fred Zinnemann regisseerde eerder o.a. ook Menschen am Sonntag (1930), "The Clock" (1945), High Noon (1952) en The Member of the Wedding (1952).

From Here to Eternity - Bioscopen, Tijden & Tickets

From Here to Eternity in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je From Here to Eternity zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Schitterende en onvergetelijke verfilming door Fred Zinnemann van het boek van James Jones over het leven op een legerbasis in Hawaii, net voor de aanval op Pearl Harbour.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Columbia Pictures Corporation

Cast & Regisseur

Burt Lancaster

1st Sgt. Milton Warden
Montgomery Clift

Pvt. Robert E. Lee 'Prew' Prewitt
Frank Sinatra

Pvt. Angelo Maggio
Deborah Kerr

Karen Holmes
Harry Bellaver

Pvt. Mazzioli