compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Furiosa: A Mad Max Saga

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch van Furiosa: A Mad Max Saga

Furiosa: A Mad Max Saga filmstill

Furiosa: A Mad Max Saga filmstill

Delen op facebook
Furiosa: A Mad Max Saga
Nederlandse première: 23-5-2024
Australië, 2024, 148 min,

In Furiosa: A Mad Max Saga wordt na de ineenstorting van de wereld de jonge Furiosa geroofd uit de Green Place of Many Mothers door een bende motorrijders onder leiding van krijgsheer Dementus. Terwijl ze door de woestenij reizen, komen ze de citadel tegen waar Immortan Joe heerst. De twee tirannen voeren een strijd om de macht. Furiosa moet in deze wereld zien te overleven en de weg naar huis weer vinden.

Furiosa: A Mad Max Saga trailer en bijzonderheden

Gefilmd in New South Wales, Australië. Alle Mad Max-films zijn opgenomen in Australië, behalve Mad Max: Fury Road (2015), toen recordregens de normaal dorre woestijngebieden transformeerden in weelderige groene groeigebieden, toen werd er uitgeweken naar de woestijnen van Namibië..

Trailer van Furiosa: A Mad Max SagaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Furiosa: A Mad Max Sagahttps://i1.ytimg.com/vi/TVTg_ChpKJk/hqdefault.jpg2024-04-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

George Miller regisseerde filmtitels Three Thousand Years of Longing (2022), Happy Feet 2 (2011), Happy Feet (2006), Babe (1995) en The Witches of Eastwick (1987); toch is hij vooral bekend als de scenarioschrijver en regisseur van Mad Max (1979) en alle Mad Max films die daarop volgden.

Anya Taylor-Joy was recentelijk te zien in succesfilms als The Menu (2022), The Northman (2022), Last Night in Soho (2021) en Emma (2020); ze is vooral bekend vanwege haar hoofdrol in de tv-mini-serie The Queen's Gambit (2020).

Furiosa: A Mad Max Saga - Bioscopen, Tijden & Tickets

Furiosa: A Mad Max Saga in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Anya Taylor-Joy en Chris Hemsworth vertolken de hoofdrollen in Furiosa: A Mad Max Saga van Academy Award-winnaar George Miller, het brein achter de baanbrekende Mad Max-films.

Na lange tijd keert Miller terug naar de iconische dystopische wereld die hij ruim dertig jaar geleden gecreerd heeft met een splinternieuw, origineel, op zichzelf staand avontuur vol actie over het verleden van het populaire personage uit de met meerdere Oscars bekroonde wereldwijde kaskraker Mad Max: Fury Road. Deze nieuwe film van Warner Bros. Pictures en Village Roadshow Pictures wordt geproduceerd door Miller en zijn partner, de voor een Oscar genomineerde producent Doug Mitchell (Mad Max: Fury Road, Babe), onder de vlag van hun Australische productiebedrijf Kennedy Miller Mitchell. Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa meegenomen uit de Green Place of Many Mothers en komt ze in handen van een grote motorbende aangevoerd door Warlord Dementus. Op hun tocht door de woestijn bereiken ze de Citadel, waar Immortan Joe de baas is. Terwijl de twee tirannen om de macht strijden, moet Furiosa vele beproevingen doorstaan en een manier vinden om terug te kunnen keren naar huis.

Productiemaatschappij: Kennedy Miller Mitchell, Warner Bros. (presents)

Cast & Regisseur

Chris Hemsworth

Dr. Dementus
Lachy Hulme

Immortan Joe / Rizzdale Pell
Ian Roberts

Mr. Harley
George Miller

Regisseur
Junkie XL

Muziek
Furiosa: A Mad Max Saga poster