compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 9-5 t/m 15-5
Film van de week!
MENU

Game On

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch

In Game On ontstaat er een hyperdimensionale scheur tussen onze realiteit en de gamewereld, moeten de beste gamers van Nederland de gamewereld betreden om hun land te redden.
Delen op facebook
Game On
Nederlandse première: 7-2-2024
Nederland, 2024, 86 min,

Bekijk bij:

Game On trailer

Trailer van Game OnBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Game Onhttps://i1.ytimg.com/vi/Ri8sVFFVunc/hqdefault.jpg2024-01-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Game On - Bioscopen, Tijden & Tickets

Game On in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Negen elite gamers. Vier unieke games. Only one way out.

Issam (Marouane) heeft één droom: pro-gamer worden. Wanneer zijn cijfers weer tegenvallen weet zijn moeder maar één uitweg: ze zet zijn computer bij het grofvuil en zijn wereld stort in elkaar. Wat Issam niet weet, is dat op dat moment de échte wereld ook bijna in elkaar stort. Kwaadaardige AI heeft de pas geopende gamehal overgenomen en de gamewereld de échte wereld in gebracht. Nog geen paar uur later staat de BIVD (Bovennatuurlijke Inlichtingen- en Veiligheidsdienst) voor de deur. Issam moet zich samen met de top 8 beste gamers ter wereld, waaronder zijn idool Ripvis (Gio), door 5 reallife game levels heen battlen om AI te verslaan. Lukt het hen om hun skills te bundelen en de wereld te redden?

Productiemaatschappij: Gates Pictures

Cast & Regisseur

Gio Latooy

Ripvis (Roan)
Abe-Luuk Stedehouder

Soldaat B.I.V.D.
Matthijs Wind

Psycholoog B.I.V.D.
Lies Zhara

Sniperpink
Roy Poortmans

Regisseur