compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU

Gay

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch

Max en Pascal leiden een decadent leven en maken samen met vriendin Snoes het hippe Amsterdamse nachtleven onveilig. Als Max een nieuw TV-format bedenkt waarin hij een zwerver van de straat plukt om hem weer terug in de maatschappij te laten keren, gaat het mis. Noodgedwongen moet de zwerver een aantal dagen in hun sjieke appartement doorbrengen. Als Max dan ook nog eens een affaire begint met een Amerikaanse fotograaf loopt hun relatie op de klippen.
Delen op facebook
Gay
Nederlandse première: 4-11-2004
Nederland, 2004, 100 min,

bijzonderheden

De eerste speelfilm over de Nederlandse gayscene. Tom Six maakt met 'Gay' zijn debuut als speelfilmregisseur. Hugo Metsers, Joris van de Sande en Nienke Brinkhuis vertolken de hoofdrollen .

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Tom Six begon na zijn studie aan de filmacademie van New York als regisseur bij de televisie. Zo was hij onder andere eindregisseur van 'Big Brother' en heeft hij de format ook internationaal regietechnisch opgezet in landen als Amerika, Zuid-Afrika, Noorwegen, Denemarken en Duitsland.

Recensies van Gay

Gay - Bioscopen, Tijden & Tickets

Gay in de bioscoop

Wil je Gay zien? Koop of huur de film hier:Tragikomedie over het leven van het homostel Pascal en Max. Pascal is een arrogante soapacteur die het wil gaan maken in Hollywood en Max is een succesvolle, narcistische televisieproducent.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Six Entertainment