compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Get Out

Get Out

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

horror

Pitch van Get Out
Get Out: Daniel Kaluuya (Chris)
Get Out: Daniel Kaluuya (Chris)
Delen op facebook
Get Out
Nederlandse première: 20-4-2017
Verenigde Staten, 2017, 104 min,
Een donkere jongen gaat voor het eerst de familie van zijn blanke vriendin ontmoeten. Hij maakt zich zorgen maar wordt hartelijk ontvangen. Maar dan blijkt dat er in het dorp van zijn schoonouders veel donkere mannen worden vermist. Als hij weg wil, blijkt dat niet zo makkelijk te kunnen.
trailer en bijzonderheden over Get Out
Door deze film is regisseur Jordan Peele de eerste Afro-Amerikaanse regisseur/schrijver die meer dan $100 miljoen met een debuutfilm verdiende.
Aanloop van Get Out
Jordan Peele is bekend van het sketch-duo Key & Peele. Dit is zijn regiedebuut.
Onze recensie
****0

Get Out recensie

© Universal Pictures
Jordan Peele kennen we in Nederland als de helft van het duo Key & Peele, die samen de gelijknamige sketchshow maakte voor Comedy Central. Met zijn debuut als regisseur stort hij zich op de horror. Of is het vooral satire? ...lees de volledige recensie
Synopsis distributeur
Een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders...

Get Out is een intrigerende thriller van de makers van The Visit, de Insidious-serie en The Gift en is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele. Chris (Daniel Kaluuya, Sicario) een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams, Girls) naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy (Catherine Keener, Captain Phillips) en Dean (Bradley Whitford, The Cabin in the Woods). Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.