compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Ghostland

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngst

Pitch van Ghostland

Taylor Hickson (Young Vera) en Emilia Jones (Young Beth)

Taylor Hickson (Young Vera) en Emilia Jones (Young Beth)

Delen op facebook
Ghostland
Nederlandse première: 24-5-2018
Canada, Frankrijk, 2018, 91 min,

Een horrorauteur en haar zus rekenen af met het verleden als ze terugkeren naar het huis waar 16 jaar daarvoor vreselijke dingen zijn gebeurd.

Bekijk bij:

meJane

Ghostland trailer en bijzonderheden

Actrice Taylor Hickson liep een flinke verwonding aan haar gezicht op tijdens het filmen die een groot litteken achterliet op haar wang. Ze heeft een rechtszaak aangespannen tegen productiehuis 'Incident Productions'.

Trailer van GhostlandBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ghostlandhttps://i1.ytimg.com/vi/tko6ofjGBuA/hqdefault.jpg2018-04-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Pascal Laugier maakte eerder de horrors/thrillers Martyrs (2008) en The Tall Man (2012).

Ghostland - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ghostland in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Na de dood van haar tante erven Pauline en haar dochters haar huis. Tijdens hun eerste nacht in hun nieuwe onderkomen dringen moordenaars het huis binnen en moet Pauline vechten om het leven van haar dochters te redden. De traumatische nacht drijft de twee zussen nog verder uit elkaar. Beth, de oudste dochter, wordt een beroemde horrorauteur met een perfect gezin en leven in Los Angeles, terwijl haar zus Vera haar trauma niet aankan en ten onder gaat aan paranoïde aanvallen. Zestien jaar later komen de zussen en hun moeder weer bij elkaar in het huis waar Pauline en Vera al die tijd zijn blijven wonen. En opnieuw gebeuren er vreemde dingen in het huis.

Productiemaatschappij: 5656 Films, Inferno Pictures Inc., Logical Pictures, Mars Films

Cast & Regisseur