compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Ghostland

Ghostland

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldAngst

filmhuis, horror, thriller

Pitch van Ghostland
Taylor Hickson (Young Vera) en Emilia Jones (Young Beth)
Taylor Hickson (Young Vera) en Emilia Jones (Young Beth)
Delen op facebook
Ghostland
Nederlandse première: 24-5-2018
Canada, Frankrijk, 2018, 91 min,
Een horrorauteur en haar zus rekenen af met het verleden als ze terugkeren naar het huis waar 16 jaar daarvoor vreselijke dingen zijn gebeurd.
trailer en bijzonderheden over Ghostland
Actrice Taylor Hickson liep een flinke verwonding aan haar gezicht op tijdens het filmen die een groot litteken achterliet op haar wang. Ze heeft een rechtszaak aangespannen tegen productiehuis 'Incident Productions'.
Aanloop van Ghostland
Pascal Laugier maakte eerder de horrors/thrillers Martyrs (2008) en The Tall Man (2012).
BioscoopAgenda van Ghostland

Ghostland in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Na de dood van haar tante erven Pauline en haar dochters haar huis. Tijdens hun eerste nacht in hun nieuwe onderkomen dringen moordenaars het huis binnen en moet Pauline vechten om het leven van haar dochters te redden. De traumatische nacht drijft de twee zussen nog verder uit elkaar. Beth, de oudste dochter, wordt een beroemde horrorauteur met een perfect gezin en leven in Los Angeles, terwijl haar zus Vera haar trauma niet aankan en ten onder gaat aan paranoïde aanvallen. Zestien jaar later komen de zussen en hun moeder weer bij elkaar in het huis waar Pauline en Vera al die tijd zijn blijven wonen. En opnieuw gebeuren er vreemde dingen in het huis.