compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

Gilbert

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaar

Pitch van Gilbert

Delen op facebook
Gilbert
Nederlandse première: 3-8-2017
Noorwegen, 2016, 90 min,

Gilbert is net verhuisd naar een nieuwe stad waar hij een nieuwe start kan maken. Als zijn tante Doris op hem komt passen piept hij er tussen uit om te gaan ijshockyen met zijn nieuwe vrienden. Zijn tante neemt wraak met eieren: iets waar Gilbert enorm allergisch voor is!

Bekijk bij:

meJanevideoland

Gilbert trailer en bijzonderheden

De Noorse titel van de film, Gilberts grusomme hevn, betekent Gilbert's wrede wraak.

Trailer van GilbertBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Gilberthttps://i1.ytimg.com/vi/Cnq2xfTLEhQ/hqdefault.jpg2017-08-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de eerste filmrol van de 11-jarige acteur Simon Hobbel Rosendahl.

Gilbert - Bioscopen, Tijden & Tickets

Gilbert in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Gilbert zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Gilbert is net verhuisd naar een nieuwe stad waar hij een nieuwe start kan maken. Als zijn tante Doris op hem komt passen piept hij er tussen uit om te gaan ijshockyen met zijn nieuwe vrienden. Zijn tante neemt wraak met eieren: iets waar Gilbert enorm allergisch voor is!Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De 11-jarige Gilbert is net verhuisd en klaar voor een frisse start waar niemand weet van zijn extreme ei allergie die hem de scheldnaam 'Spuugbert' bezorgde. Zijn buurmeisje nodigt hem uit voor een feestje dat zij geeft voor haar ijshockeyteam. Gilbert wil dolgraag gaan want misschien kan hij keeper worden.Omdat zijn ouders op reis gaan, komt tante Doris een paar dagen op hem passen. Zij is een beetje vreemd en wil het liefst samen koekjes bakken en spelletjes doen, niet bepaald Gilbert’s idee van een leuke vakantie. Stiekem glipt hij ertussen uit om te gaan ijshockeyen. Dat laat Tante Doris niet gebeuren en ze gebruikt het ergste wapen denkbaar: eieren! Voor Gilbert kan dit maar een ding betekenen: wraak!

Productiemaatschappij: Maipo Film, Nordisk Filmdistribusjon

Nieuws over Gilbert