compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
WEB | mobiel
Aladdin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Gilbert

Gilbert

***1/20
Waardering: 3.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar

drama, komedie

Pitch van Gilbert
Gilbert: Simon Hobbel Rosendahl (Gilbert)
Gilbert: Simon Hobbel Rosendahl (Gilbert)
Delen op facebook
Gilbert
Nederlandse première: 3-8-2017
Noorwegen, 2016, 90 min,
Gilbert is net verhuisd naar een nieuwe stad waar hij een nieuwe start kan maken. Als zijn tante Doris op hem komt passen piept hij er tussen uit om te gaan ijshockyen met zijn nieuwe vrienden. Zijn tante neemt wraak met eieren: iets waar Gilbert enorm allergisch voor is!
trailer en bijzonderheden over Gilbert
De Noorse titel van de film, Gilberts grusomme hevn, betekent Gilbert's wrede wraak.
Aanloop van Gilbert
Dit is de eerste filmrol van de 11-jarige acteur Simon Hobbel Rosendahl.
BioscoopAgenda van Gilbert

Gilbert in de bioscoop

Wil je Gilbert zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Gilbert is net verhuisd naar een nieuwe stad waar hij een nieuwe start kan maken. Als zijn tante Doris op hem komt passen piept hij er tussen uit om te gaan ijshockyen met zijn nieuwe vrienden. Zijn tante neemt wraak met eieren: iets waar Gilbert enorm allergisch voor is!Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De 11-jarige Gilbert is net verhuisd en klaar voor een frisse start waar niemand weet van zijn extreme ei allergie die hem de scheldnaam 'Spuugbert' bezorgde. Zijn buurmeisje nodigt hem uit voor een feestje dat zij geeft voor haar ijshockeyteam. Gilbert wil dolgraag gaan want misschien kan hij keeper worden.Omdat zijn ouders op reis gaan, komt tante Doris een paar dagen op hem passen. Zij is een beetje vreemd en wil het liefst samen koekjes bakken en spelletjes doen, niet bepaald Gilbert’s idee van een leuke vakantie. Stiekem glipt hij ertussen uit om te gaan ijshockeyen. Dat laat Tante Doris niet gebeuren en ze gebruikt het ergste wapen denkbaar: eieren! Voor Gilbert kan dit maar een ding betekenen: wraak!