compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU

Go West, Young Man!

Voor alle leeftijden

Pitch

In 2003 is het honderd jaar geleden dat The Great Train Robbery werd gemaakt, de eerste western. De Nederlandse filmmakers Peter Delpeut en Mart Dominicus werden door dit gegeven geïnspireerd tot een nostalgische road-movie op zoek naar de overblijfselen van het ooit zo krachtige filmgenre.
Delen op facebook
Go West, Young Man!
Nederlandse première: 15-5-2003
Nederland, 2003, 77 min,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Peter Delpeut (1956) was lange tijd verbonden aan het Filmmuseum. In 1998 was zijn film Felice...Felice openingsfilm van Rotterdam en winnaar van een Gouden Kalf op het Nederlands Film Festival, Utrecht.
Mart Dominicus (1958) voltooide in 1982 de NFTA. Hij was hoofdredacteur van het filmtijdschrift Skrien, was als programmeur verbonden aan het Rotterdamse filmfestival, werkt als scenarist en regisseur voor televisie en bioscoop, en is verbonden aan het Nederlandse Fonds voor de Film.

Go West, Young Man! - Bioscopen, Tijden & Tickets

Go West, Young Man! in de bioscoop

Wil je Go West, Young Man! zien? Koop of huur de film hier:Zoektocht naar de restanten van de western die in 2003 honderd jaar bestaat: een hommage die eindigt als een requiem. Een persoonlijke zoektocht, gefilmd als een roadmovie.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series