compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Godland

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Godland

Delen op facebook
Godland
Nederlandse première: 16-2-2023
Denemarken, Frankrijk, IJsland, Zweden, 2022, 143 min,

In Godland begint de jonge Deense priester Lucas aan een reis om een kerk te bouwen in het afgelegen IJsland. De snobistische Lucas treft een volk aan dat verbonden is met de krachten van de natuur in plaats van met de wil van God.

Bekijk bij:

Godland trailer

Trailer van GodlandBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Godlandhttps://i1.ytimg.com/vi/1Ie8s3tEP2g/hqdefault.jpg2023-01-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Godland - Bioscopen, Tijden & Tickets

Godland in de bioscoop

Wil je Godland zien? Koop of huur de film hier:Aan het einde van de 19e eeuw wordt een jonge Deense priester naar een afgelegen deel van IJsland gestuurd. Hoe dieper hij het IJslandse landschap in trekt, hoe meer hij zichzelf verliest.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Godland is een imponerende film over het ontdekken van een nieuwe wereld. Het epische en bij vlagen ook droogkomische drama van Hlynur Pálmason (A White, White Day) maakte afgelopen jaar een zegetocht langs vele filmfestivals waar de film onder meer werd geprezen om zijn bijzondere visuele stijl.

De jonge Deense priester Lucas wordt aan het einde van de 19e eeuw op reis gestuurd naar IJsland, een van de laatste koloniën van het Deense rijk. Zijn missie: toezicht houden op de bouw van een kerk in een afgelegen parochie en de bewoners fotograferen. Met zijn camera op de rug begint de priester aan een avontuurlijke tocht die niet zonder uitdagingen verloopt: de lokale bevolking zit niet te wachten op onderwerping en heeft totaal geen interesse zich verstaanbaar te maken. Lucas weet zijn bestemming te bereiken, maar hoe verder hij doordringt in het woeste landschap en haar onbekende cultuur, hoe meer hij afdwaalt van zijn moralen en van zichzelf. Godland is een imponerende film over het ontdekken van een nieuwe wereld. Het epische en bij vlagen ook droogkomische drama van Hlynur Pálmason (A White, White Day) maakte afgelopen jaar een zegetocht langs vele filmfestivals waar de film onder meer werd geprezen om zijn bijzondere visuele stijl.

Productiemaatschappij: Centre national du cinéma et de l'image animée (CN, Creative Europe MEDIA (support), Danish Film Institute (support), Film i Väst (in co-production with), Garagefilm International (in co-production with), Icelandic Film Center (support), Join Motion Pictures (in collaboration with), Maneki Films (in co-production with), Nordisk Film- & TV-Fond (support), Snowglobe Films, Swedish Film Institute (support)