compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Godless: The Eastfield Exorcism

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Godless: The Eastfield Exorcism

Georgia Eyers (Lara Levonde)

Georgia Eyers (Lara Levonde)

Delen op facebook
Godless: The Eastfield Exorcism
Nederlandse première: 11-4-2024
Australië, 2023, 91 min,

In Godless: The Eastfield Exorcism is Lara een gekwelde vrouw, verscheurd tussen wetenschap en geloof. Haar man dwingt haar om behandeling te zoeken bij een groep fanatici, en een meedogenloze exorcist probeert haar ziel te redden door een onschuldige vrouw door de hel te laten gaan.

Bekijk bij:

Godless: The Eastfield Exorcism trailer en bijzonderheden

In echte indiefilmstijl werd de postproductie van 'Godless' volledig gedaan vanaf een MacBook Pro die werd gedeeld door de postproductieafdeling. Volgens de regisseur van de film zou hij overdag filmen en 's nachts monteren om er zeker van te zijn dat ze alles hadden vastgelegd, aangezien opnieuw opnemen geen optie was.

Deze film werd in twintig dagen opgenomen op het platteland van Victoria met zo'n laag budget dat het meeste geld naar accommodatie en catering ging. De bovenstaande crew moest twee banen hebben om genoeg geld te hebben om de film te voltooien.

Trailer van Godless: The Eastfield ExorcismBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Godless: The Eastfield Exorcismhttps://i1.ytimg.com/vi/nl6-G_IqQL8/hqdefault.jpg2024-04-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Godless: The Eastfield Exorcism - Bioscopen, Tijden & Tickets

Godless: The Eastfield Exorcism in de bioscoop

Wil je Godless: The Eastfield Exorcism zien? Koop of huur de film hier:Lara is een gekwelde vrouw, verscheurd tussen wetenschap en geloof. Haar man dwingt haar om exorcisme-behandeling te zoeken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Lara wordt gekweld door haar verleden. De echtgenoot van Lara, een vrome christen, gelooft dat het probleem van spirituele aard is. Om haar ziel te redden, zullen een meedogenloze exorcist en een gemeente van fanatiekelingen een onschuldige vrouw door de hel laten gaan.

Productiemaatschappij: Harvest Pictures Group, Iris Arc Pictures, Visible Studios

Cast & Regisseur

Tim Pocock

Daniel James King
Dan Ewing

Ron Levonde
Georgia Eyers

Lara Levonde
John Wood

Detective Chambers
Nick Kozakis

Regisseur