compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

Good Time

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Good Time

Robert Pattinson (Connie Nikas)

Robert Pattinson (Connie Nikas)

Delen op facebook
Good Time
Nederlandse première: 12-10-2017
Verenigde Staten, 2017, 100 min,

Na een mislukte bankoverval belandt Nick achter tralies. Zijn broer Connie moet in één nacht genoeg geld bij elkaar zien te krijgen om Nick uit de gevangenis te halen. Deze zoektocht voert hem langs de onderwereld van New York.

Bekijk bij:

Cinemembervideoland

Good Time trailer en bijzonderheden

Deze film ging in première op het filmfestival van Cannes. De film was daar een van de grote verrassingen en werd zeer goed ontvangen.

Trailer van Good TimeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Good Timehttps://i1.ytimg.com/vi/MW4c3yDI-Fk/hqdefault.jpg2017-08-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De rol van Connie wordt gespeeld door Robert Pattinson. Hij lijkt met deze rol definitief zijn Twilight-imago te hebben afgeschud en critici roemen zijn performance.

Onze recensie *****

Robert Pattinson als Connie Nikas © 2017 Elara Pictures, Rhea Films | Cinéart

Recensie Good Time

De broers Josh en Benny Safdie werkten de laatste jaren gestaag, maar ook onder de radar, aan een experimenteel en vernieuwend oeuvre. Met hun nieuwste film Good Time zetten ze zich definitief op de radar. ...lees de volledige recensie

Good Time - Bioscopen, Tijden & Tickets

Good Time in de bioscoop

Synopsis distributeur

Good Time is een hypnotiserende misdaad thriller over familie en noodlot.

Good Time is een hypnotiserende misdaad thriller over familie en noodlot. De Safdie Brothers (Benny en Joshua) geven je een adrenalinestoot en laten je een nacht in New York beleven die je nooit meer zult vergeten. Ze treden in de voetsporen van Scorsese en Coppola met pure cinema op het scherpst van de snede. Na een mislukte bankoverval waarbij zijn jongere broer Nick (Benny Safdie) wordt opgepakt, probeert Connie (Robert Pattinson) wanhopig het geld voor de borgtocht te vinden om Nick vrij te krijgen. Op spectaculaire wijze ontspoort zijn plan en sleept hij alles en iedereen mee in de gewelddadige chaos waarin hij verstrikt raakt. Robert Pattinson (Twilight, Maps to the Stars) maakt grote indruk als Connie en laat je als kijker geen moment los. Ook Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) zwicht voor zijn rauwe charme. Good Time werd geselecteerd voor de competitie van het filmfestival Cannes en won daar de prijs voor Beste Soundtrack.

Productiemaatschappij: A24, Arri Rental, Ascot Elite Entertainment Group, Elara Pictures, Rhea Films (II)

Cast & Regisseur