compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Good Time

Good Time

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, filmhuis, misdaad

Pitch van Good Time
Good Time: Robert Pattinson (Connie Nikas)
Good Time: Robert Pattinson (Connie Nikas)
Delen op facebook
Good Time
Nederlandse première: 12-10-2017
Verenigde Staten, 2017, 100 min,
Na een mislukte bankoverval belandt Nick achter tralies. Zijn broer Connie moet in één nacht genoeg geld bij elkaar zien te krijgen om Nick uit de gevangenis te halen. Deze zoektocht voert hem langs de onderwereld van New York.
trailer en bijzonderheden over Good Time
Deze film ging in première op het filmfestival van Cannes. De film was daar een van de grote verrassingen en werd zeer goed ontvangen.
Aanloop van Good Time
De rol van Connie wordt gespeeld door Robert Pattinson. Hij lijkt met deze rol definitief zijn Twilight-imago te hebben afgeschud en critici roemen zijn performance.
Onze recensie
*****

Recensie Good Time

Robert Pattinson als Connie Nikas © 2017 Elara Pictures, Rhea Films | Cinéart
De broers Josh en Benny Safdie werkten de laatste jaren gestaag, maar ook onder de radar, aan een experimenteel en vernieuwend oeuvre. Met hun nieuwste film Good Time zetten ze zich definitief op de radar. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van Good Time

Good Time in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Good Time is een hypnotiserende misdaad thriller over familie en noodlot.

Good Time is een hypnotiserende misdaad thriller over familie en noodlot. De Safdie Brothers (Benny en Joshua) geven je een adrenalinestoot en laten je een nacht in New York beleven die je nooit meer zult vergeten. Ze treden in de voetsporen van Scorsese en Coppola met pure cinema op het scherpst van de snede. Na een mislukte bankoverval waarbij zijn jongere broer Nick (Benny Safdie) wordt opgepakt, probeert Connie (Robert Pattinson) wanhopig het geld voor de borgtocht te vinden om Nick vrij te krijgen. Op spectaculaire wijze ontspoort zijn plan en sleept hij alles en iedereen mee in de gewelddadige chaos waarin hij verstrikt raakt. Robert Pattinson (Twilight, Maps to the Stars) maakt grote indruk als Connie en laat je als kijker geen moment los. Ook Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) zwicht voor zijn rauwe charme. Good Time werd geselecteerd voor de competitie van het filmfestival Cannes en won daar de prijs voor Beste Soundtrack.