compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Hangman

Hangman

**1/200
Waardering: 2.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

misdaad, mysterie, thriller

Pitch van Hangman
Karl Urban (Detective Ruiney)
Karl Urban (Detective Ruiney)
Delen op facebook
Hangman
Nederlandse première: 10-5-2018
Verenigde Staten, 98 min,
Een seriemoordenaar een behoorlijk letterlijke versie van spelletje 'galgje', waarbij hij elke 24 uur iemand ophangt met een letter op de borst. Rechercheur Ray Archer probeert hem te pakken te krijgen.
trailer en bijzonderheden over Hangman
Al Pacino speelde al 9 keer een politieagent. Dit deed hij onder meer in Insomnia (2002), Heat (1995), Sea of Love (1989) en Serpico (1973).
Aanloop van Hangman
Hoofdrolspeler Al Pacino verwierf wereldfaam door zijn iconische rol als Michael Corleone in The Godfather-trilogie. Karl Urban speelde eerder onder meer in The Lord of the Rings-trilogie en "Star Trek: The Future Begins".
BioscoopAgenda van Hangman

Hangman in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Gevierd crime detective Ray Archer (Al Pacino) wordt gekoppeld aan profiler Will Ruiney (Karl Urban) om samen een van de gewelddadigste seriemoordenaars van de stad te vangen. Hij speelt een gestoorde versie van het kinderspelletje ‘galgje’. Crimineel journalist Christi Davies (Brittany Snow) rapporteert over misdaad in de stad en schaduwt de detectives tijdens hun onderzoek. Het trio heeft een race tegen de klok om de moorden te voorkomen. Elke 24 uur wordt er een slachtoffer opgehangen met een letter op de borst of rug gesneden. Zo wordt het spel gespeeld.