compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Hangman

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Hangman

Karl Urban (Detective Ruiney)

Karl Urban (Detective Ruiney)

Delen op facebook
Hangman
Nederlandse première: 10-5-2018
Verenigde Staten, 98 min,

Een seriemoordenaar een behoorlijk letterlijke versie van spelletje 'galgje', waarbij hij elke 24 uur iemand ophangt met een letter op de borst. Rechercheur Ray Archer probeert hem te pakken te krijgen.

Bekijk bij:

videolandAmazon Prime Video

Hangman trailer en bijzonderheden

Al Pacino speelde al 9 keer een politieagent. Dit deed hij onder meer in Insomnia (2002), Heat (1995), Sea of Love (1989) en Serpico (1973).

Trailer van HangmanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hangmanhttps://i1.ytimg.com/vi/_qgytTNgjzQ/hqdefault.jpg2018-04-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Hoofdrolspeler Al Pacino verwierf wereldfaam door zijn iconische rol als Michael Corleone in The Godfather-trilogie. Karl Urban speelde eerder onder meer in The Lord of the Rings-trilogie en "Star Trek: The Future Begins".

Hangman - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hangman in de bioscoop

Wil je Hangman zien? Koop of huur de film hier:


videoland Amazon Prime Video

Een seriemoordenaar speelt een zieke versie van het spelletje 'galgje' met rechercheur Ray Archer (Al Pacino) en Will Ruiney (Karl Urban). Hij hangt elke 24 uur iemand op.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Gevierd crime detective Ray Archer (Al Pacino) wordt gekoppeld aan profiler Will Ruiney (Karl Urban) om samen een van de gewelddadigste seriemoordenaars van de stad te vangen. Hij speelt een gestoorde versie van het kinderspelletje ‘galgje’. Crimineel journalist Christi Davies (Brittany Snow) rapporteert over misdaad in de stad en schaduwt de detectives tijdens hun onderzoek. Het trio heeft een race tegen de klok om de moorden te voorkomen. Elke 24 uur wordt er een slachtoffer opgehangen met een letter op de borst of rug gesneden. Zo wordt het spel gespeeld.

Productiemaatschappij: Cheyenne Enterprises, Patriot Pictures

Cast & Regisseur

Al Pacino

Detective Archer
Karl Urban

Detective Ruiney
Brittany Snow

Christi Davies
Jon Arthur

Monroe Police Officer
Johnny Martin

Regisseur