compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Happy Single

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Happy Single

Delen op facebook
Happy Single
Nederlandse première: 21-9-2023
Nederland, 2023, 93 min,

In Happy Single lukt het Mollie aardig om als verstokt vrijgezel door het leven te gaan. Zij is een psycholoog gespecialiseerd in echtscheidingen en gelooft niet in relaties. Dan ontmoet ze in haar stamkroeg Otis, wat haar aan het wankelen brengt. Zij kiest toch voor de haar bekende weg, maar toeval begint haar parten te spelen.

Bekijk bij:

Happy Single trailer en bijzonderheden

Van de makers van Zwaar Verliefd! (2018) en Alles is zoals het zou moeten zijn (2020).

Trailer van Happy SingleBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Happy Singlehttps://i1.ytimg.com/vi/RqzXKhxFEjs/hqdefault.jpg2023-07-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Anna van Keimpema, zij is wel een bekende regisseur van tv-serie-afleveringen en tot 2016 maakte ze vooral korte films, waaronder de tv-film "Yim & Yoyo" (2012).

Jamie Grant Zwaar Verliefd! (2018), Brasserie Valentijn (2016), De Poel (2014) en Loft (2010).

Juvat Westendorp was eerder te zien in F*ck de liefde 2 (2022), Just say yes (2021) en Casanova's (2020).

Happy Single - Bioscopen, Tijden & Tickets

Happy Single in de bioscoop

Wil je Happy Single zien? Koop of huur de film hier:Het lukt Mollie (Jamie Grant) om relaties te ontlopen, totdat zij Otis (Juvat Westendorp) ontmoet, maar Mollie is een psychologe gespecialiseerd in echtscheidingen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een heerlijk romantische komedie van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn met o.a. Juvat Westendorp, Jamie Grant, Manuel Broekman en Barbara Sloesen. Geeft Mollie haar geliefde happy single status op of neemt ze alsnog de benen?

Iedere man die in de buurt van Mollie komt, wordt gewaarschuwd: deze meid breekt je hart. De psychologe specialiteit echtscheidingen - doet niet aan blijvertjes, gelooft niet in voorbestemd en krijgt kriebels van de term de ware. Als ze in haar stamkroeg Otis ontmoet en meer kriebels heeft dan ze wil toegeven, is haar natuurlijke reactie dan ook hard weglopen. Maar dan blijkt Otis de nieuwe collega te zijn die zij moet inwerken en behoort ontwijken niet meer tot de mogelijkheden. Mollies vrienden op de werkvloer proberen haar te overtuigen om de liefde een kans te geven, maar staan daarmee klaarblijkelijk voor hun lastigste case ooit.

Productiemaatschappij: Interstellar Pictures (co-production), TDMP

Nieuws over Happy Single