compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Hellhole

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Hellhole

Delen op facebook
Hellhole
Nederlandse première: 23-1-2020
België, Nederland, 2019, 87 min,

Het portret van een gewonde stad in raadselachtige beelden: centraal staat Brussel en de spookachtige verhalen over de verloren zielen van de stad.

Hellhole trailer en bijzonderheden

HellHole is bij vier verschillende festivals genomineerd waarbij ze in totaal twee awards hebben gewonnen. Bij het Bucharest International Film Festival werden ze genomineerd voor de 'beste film' award. Bas Devos (regisseur) won de 'Best Director - International' award bij het Hong Kong International Film Festival.

Trailer van HellholeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hellholehttps://i1.ytimg.com/vi/TQT5OS7iJ4w/hqdefault.jpg2020-01-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Lubna Azabel die de rol van Samira speelt in de film, heeft al aardig wat films achter haar naam staan. Zo speelde ze voorheen in Body of Lies (2008) en Incendies (2010). regisseur Bas Devos regisseerde voorheen drie korte films en twee andere speelfilms zoals Ghost Tropic (2019) en Violet (2014). HellHole maakt dit de zesde film op zijn naam.

Hellhole - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hellhole in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hellhole zien? Koop of huur de film hier:Het portret van een gewonde stad in raadselachtige beelden: centraal staat Brussel en de spookachtige verhalen over de verloren zielen van de stad.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hellhole vertelt het verhaal van enkele verloren zielen in Brussel in het jaar 2016. Tijdens zijn huisbezoeken ontmoet huisarts Wannes verschillende mensen. Een van zijn patiënten, de jonge Marokkaan Mehdi, herinnert Wannes aan zijn eigen zoon Joris, een F16-piloot op missie in het Midden-Oosten. De Italiaanse Alba, tolk bij het Europese Parlement, zoekt een uitweg voor haar eenzaamheid en lusteloosheid in drugs en one-night stands.

Productiemaatschappij: Minds Meet