compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Here We Are

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Here We Are

Delen op facebook
Here We Are
Nederlandse première: 7-10-2021
Israël, Italië, 2020, 94 min,

In Here We Are heeft Aharon zijn leven gewijd aan de opvoeding van zij autistische zoon Uri. Maar als jong volwassenen moet hij begeild gaan wonen. Zijn vader vreest dat verandering van routine niet goed is voor Uri en besluit daarom om een laatste avontuur samen door te brengen.

Bekijk bij:

meJane

Here We Are trailer en bijzonderheden

Acteur Shai Avivi sleepte de prijs voor Beste Acteur zowel tijdens de Awards of the Israeli Film Academy 2020, als tijdens het Valladolid International Film Festival 2020.

Trailer van Here We AreBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Here We Arehttps://i1.ytimg.com/vi/OQLPAW0fiGo/hqdefault.jpg2021-08-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Nir Bergman?maakte eerder de speelfilms Yona (2014), Hadikduk HaPnimi (2010) en Broken Wings (2002).
Shai Avivi was eerder te zien in Shavua ve Yom (2016) en Sweet Mud (2006).

Here We Are - Bioscopen, Tijden & Tickets

Here We Are in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De gescheiden vijftiger Aharon is gestopt met werken om zich volledig te wijden aan de zorg voor zijn autistische zoon. Samen leiden ze een harmonisch leven, ver van de boze buitenwereld. Uri is echter bijna volwassen en zijn moeder vindt dat het tijd is dat hij begeleid gaat wonen om onafhankelijker te leren leven. Aharon gelooft niet dat een ander zijn zoon beter zal begrijpen en wil zelf zijn fulltime voogd blijven. Onder toenemende druk van zijn ex-vrouw en een maatschappelijk werker stemt hij uiteindelijk toch in. Op weg naar het instituut krijgt Uri echter een driftbui, waardoor Aharon besluit er samen vandoor te gaan. Uri is immers duidelijk nog niet klaar voor een scheiding. Of is het Aharon die zijn zoon niet kan loslaten? Shai Avivi en Noam Imber vertolken de hoofdrollen in Here We Are, een pakkende en hartverwarmende tragikomedie van de Israëlische regisseur Nir Bergman over een vader-zoon relatie, ouder worden en leren loslaten.

Productiemaatschappij: Spiro Films