compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Hereditary

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Hereditary

Milly Shapiro (Charlie Graham)

Milly Shapiro (Charlie Graham)

Delen op facebook
Hereditary
Nederlandse première: 14-6-2018
Verenigde Staten, 2018, 126 min,

De dood van hun grootmoeder werpt een lange schaduw op het gezin Graham. Vreemde gebeurtenissen scheuren het gezin uiteen. De kleindochter, oma's lieveling, lijdt hier het meest onder.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Hereditary trailer en bijzonderheden

De angstaanjagende trailer van deze film werd in Australië per ongeluk vertoond tijdens de voorfilmpjes van de vrolijke kinderanimatie Peter Rabbit.

Trailer van HereditaryBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hereditaryhttps://i1.ytimg.com/vi/xab7mAk75Yw/hqdefault.jpg2018-05-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is het regiedebuut van Ari Aster. Hoofdrolspeler Toni Collette speelde eerder de moeder in de psychologische horror The Sixth Sense (1999). Gabriel Byrne speelde de crimineel Keaton in The Usual Suspects (1995).

Hereditary - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hereditary in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hereditary zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Nadat de grootmoeder van het gezin Graham is overleden, blijft de invloed van deze moeilijke, strenge vrouw voelbaar. Vreemde gebeurtenissen kwellen het gezin en vooral de kleindochter - oma's oogappel.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt.

Nadat de grootmoeder van de familie Graham overlijdt, werpt de aanwezigheid van deze weinig geliefde vrouw nog steeds een schaduw op het gezin. Vooral haar kleindochter Charlie, voor wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. De Grahams zitten nog midden in hun rouwproces wanneer langzaam maar zeker de afschuwelijke waarheid over hun afkomst aan het licht komt. Annie, de moeder binnen het gezin, wordt gedwongen om een duister pad in te slaan om te kunnen ontsnappen aan het noodlot dat hen allen te wachten staat. Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt.

Productiemaatschappij: PalmStar Media, Windy Hill Pictures (in association with)

Cast & Regisseur

Toni Collette

Annie Graham
Gabriel Byrne

Steve Graham
Alex Wolff

Peter Graham
Milly Shapiro

Charlie Graham
Ari Aster

Regisseur

Nieuws over Hereditary