compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 21-2 t/m 27-2
WEB | mobiel
Cold Pursuit
MENU
Home > Films > Hereditary

Hereditary

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGrof taalgebruikAngst

drama, horror, mysterie

Pitch van Hereditary
Hereditary: Milly Shapiro (Charlie Graham)
Hereditary: Milly Shapiro (Charlie Graham)
Delen op facebook
Hereditary
Nederlandse première: 14-6-2018
Verenigde Staten, 2018, 126 min,
De dood van hun grootmoeder werpt een lange schaduw op het gezin Graham. Vreemde gebeurtenissen scheuren het gezin uiteen. De kleindochter, oma's lieveling, lijdt hier het meest onder.
trailer en bijzonderheden over Hereditary
De angstaanjagende trailer van deze film werd in Australië per ongeluk vertoond tijdens de voorfilmpjes van de vrolijke kinderanimatie Peter Rabbit.
Aanloop van Hereditary
Dit is het regiedebuut van Ari Aster. Hoofdrolspeler Toni Collette speelde eerder de moeder in de psychologische horror The Sixth Sense (1999). Gabriel Byrne speelde de crimineel Keaton in The Usual Suspects (1995).
BioscoopAgenda van Hereditary

Hereditary in de bioscoop

Wil je Hereditary zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Nadat de grootmoeder van het gezin Graham is overleden, blijft de invloed van deze moeilijke, strenge vrouw voelbaar. Vreemde gebeurtenissen kwellen het gezin en vooral de kleindochter - oma's oogappel.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt.

Nadat de grootmoeder van de familie Graham overlijdt, werpt de aanwezigheid van deze weinig geliefde vrouw nog steeds een schaduw op het gezin. Vooral haar kleindochter Charlie, voor wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. De Grahams zitten nog midden in hun rouwproces wanneer langzaam maar zeker de afschuwelijke waarheid over hun afkomst aan het licht komt. Annie, de moeder binnen het gezin, wordt gedwongen om een duister pad in te slaan om te kunnen ontsnappen aan het noodlot dat hen allen te wachten staat. Regisseur Ari Aster laat met zijn filmdebuut een zeer verontrustende kijk zien op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt.