compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 16-9 t/m 22-9
Film van de week!
MENU

Hermitage. The Power of Art

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Hermitage. The Power of Art

Hermitage. The Power of Art filmstill

Hermitage. The Power of Art filmstill

Delen op facebook
Hermitage. The Power of Art
Nederlandse première: 23-9-2021
Italië, 2019, 88 min,

Hermitage – The Power of Art gaat over de rijke geschiedenis van het gebouw maar ook die van de stad en de vele mensen die hier geleefd hebben te midden van kunst, literatuur, muziek en poëzie.

Hermitage. The Power of Art trailer

Trailer van Hermitage. The Power of ArtBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hermitage. The Power of Arthttps://i1.ytimg.com/vi/eBoPRHiW7Ag/hqdefault.jpg2020-12-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Hermitage. The Power of Art - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hermitage. The Power of Art in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De Hermitage in Sint-Petersburg trekt jaarlijks meer dan 4 miljoen bezoekers. Een imposante plek die al 250 jaar het hart vormt van de tweede stad van Rusland, met inmiddels een collectie van meer dan 3 miljoen kunstwerken. Hermitage – The Power of Art gaat over de rijke geschiedenis van het gebouw maar ook die van de stad en de vele mensen die hier geleefd hebben te midden van kunst, literatuur, muziek en poëzie. De bekroonde Italiaanse acteur Toni Servillo (La Grande Bellezza) is de gids bij uitstek die de toeschouwer de kleurrijke pracht en praal van het wereldberoemde museum en de rijke geschiedenis van Sint-Petersburg laat zien.

Productiemaatschappij: 3D Produzioni, Ermitage Italia (in collaboration with), Nexo Digital, Sky, Villaggio Globale International (in collaboration

Cast & Regisseur