compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

Hermitage. The Power of Art

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Hermitage. The Power of Art

Hermitage. The Power of Art filmstill

Hermitage. The Power of Art filmstill

Delen op facebook
Hermitage. The Power of Art
Nederlandse première: 23-9-2021
Italië, 2019, 88 min,

In Hermitage. The Power of Art wordt de kijker gegidst door Toni Servillo door de rijke - 250 jaar - geschiedenis en collectie - 3 miljoen kunstwerken - van het drukbezochte museum in Sint Petersburg.

Hermitage. The Power of Art trailer en bijzonderheden

De film behandelt ook de rijke geschiedenis van de stad en de vele mensen die daar geleefd hebben te midden van kunst, literatuur, muziek en poëzie.

Trailer van Hermitage. The Power of ArtBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Hermitage. The Power of Arthttps://i1.ytimg.com/vi/eBoPRHiW7Ag/hqdefault.jpg2020-12-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Filmmaakster Michele Mally regisseerde eerder Klimt & Schiele - Eros and Psyche (2018).
De Italiaanse acteur Toni Servillo is sinds La grande bellezza (2013) een internationale ster die sindsdien garant staat voor filmsuccessen zoals Into the Labyrinth (2019), Hitler versus Picasso and the Others (2018), Loro (2018), La ragazza nella nebbia (2017) en Le confessioni (2016).

Hermitage. The Power of Art - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hermitage. The Power of Art in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hermitage. The Power of Art zien? Koop of huur de film hier:Geschiedenis van het Hermitage Museum, het Winterpaleis in Sint-Petersburg. Inmiddels uitgegroeid tot een van de best bezochte musea ter wereld.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hermitage – The Power of Art gaat over de rijke geschiedenis van het gebouw maar ook die van de stad en de vele mensen die hier geleefd hebben te midden van kunst, literatuur, muziek en poëzie.

De Hermitage in Sint-Petersburg trekt jaarlijks meer dan 4 miljoen bezoekers. Een imposante plek die al 250 jaar het hart vormt van de tweede stad van Rusland, met inmiddels een collectie van meer dan 3 miljoen kunstwerken. Hermitage – The Power of Art gaat over de rijke geschiedenis van het gebouw maar ook die van de stad en de vele mensen die hier geleefd hebben te midden van kunst, literatuur, muziek en poëzie. De bekroonde Italiaanse acteur Toni Servillo (La Grande Bellezza) is de gids bij uitstek die de toeschouwer de kleurrijke pracht en praal van het wereldberoemde museum en de rijke geschiedenis van Sint-Petersburg laat zien.

Productiemaatschappij: 3D Produzioni, Ermitage Italia (in collaboration with), Nexo Digital, Sky, Villaggio Globale International (in collaboration

Cast & Regisseur