compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU

Herself

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch

Herself is een Brits-Iers drama over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne) die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie en een nieuw bestaan moet opbouwen.
Delen op facebook
Herself
Nederlandse première: 12-8-2021
2020, 97 min,

Herself trailer

Trailer van HerselfBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Herselfhttps://i1.ytimg.com/vi/By5aQsdtwNA/hqdefault.jpg2020-12-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Herself - Bioscopen, Tijden & Tickets

Herself in de bioscoop

Synopsis distributeur

Herself is een Brits-Iers drama over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne) die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie. Ze komt in het sociale huur-traject terecht, maar door de schaarste op de huizenmarkt is ze voorlopig dakloos en genoodzaakt om op een hotelkamer te kamperen. Vastbesloten om haar jonge dochters een fijn thuis en een beter bestaan te bieden, zet Sandra haar zinnen op het bouwen van een eigen huis. Door een gul aanbod van een vrouw waarvoor ze schoonmaakt, een gepensioneerd arts (Harriet Walter), heeft die droom een kans van slagen. Zonder enige ervaring, maar met een bijzonder clubje vrienden begint ze aan het avontuur. Tegelijkertijd moet ze ontsnappen aan de greep van haar bezitterige ex-man en hem weghouden van haar en haar meisjes.

Productiemaatschappij: BBC Films, British Film Institute (BFI), Element Pictures, Merman Films, Screen Ireland

Cast & Regisseur