compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

Herself

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch van Herself

Clare Dunne (Sandra) en Ruby Rose O'Hara (Emma Kelly)

Clare Dunne (Sandra) en Ruby Rose O'Hara (Emma Kelly)

Delen op facebook
Herself
Nederlandse première: 25-11-2021
2020, 98 min,

In Herself ontvlucht een jonge moeder met haar twee dochters een gewelddadige relatie. Helaas is het systeem van sociale woning toewijzing kapot. Ze neemt de bouw van een eigen huis in eigen hand en herontdekt zichzelf.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Herself trailer en bijzonderheden

De film won vier filmprijzen - waaronder Best Script for Film tijdens de Irish Film and Television Awards 2021 - waarbij actrice Clare Dunne niet alleen twee prijzen won, maar ook vaak werd genomineerd.

Trailer van HerselfBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Herselfhttps://i1.ytimg.com/vi/By5aQsdtwNA/hqdefault.jpg2020-12-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Phyllida Lloyd is bekend van The Iron Lady (2011) en Mamma Mia! (2008).
Deze film wordt gezien als de doorbraakrol voor Clare Dunne, die hiervoor enkel in bijrollen te zien was - zoals in Spider-Man: Far From Home (2019).

Herself - Bioscopen, Tijden & Tickets

Herself in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Herself zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

Wanneer een jonge moeder uit een gewelddadig relatie stapt, ontdekt ze dat ze voor eeuwig zal moeten wachten op een sociale woning.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Herself is een Brits-Iers drama over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne) die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie en een nieuw bestaan moet opbouwen.

Herself is een Brits-Iers drama over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne) die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie. Ze komt in het sociale huur-traject terecht, maar door de schaarste op de huizenmarkt is ze voorlopig dakloos en genoodzaakt om op een hotelkamer te kamperen. Vastbesloten om haar jonge dochters een fijn thuis en een beter bestaan te bieden, zet Sandra haar zinnen op het bouwen van een eigen huis. Door een gul aanbod van een vrouw waarvoor ze schoonmaakt, een gepensioneerd arts (Harriet Walter), heeft die droom een kans van slagen. Zonder enige ervaring, maar met een bijzonder clubje vrienden begint ze aan het avontuur. Tegelijkertijd moet ze ontsnappen aan de greep van haar bezitterige ex-man en hem weghouden van haar en haar meisjes.

Productiemaatschappij: BBC Films, British Film Institute (BFI), Element Pictures, Merman Films, Screen Ireland