compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Hinter den Schlagzeilen

Behind the Headlines

Pitch

In Hinter den Schlagzeilen worden - twee jaar na de publicatie van de Panama Papers - de onderzoeksjournalisten van de Süddeutsche Zeitung geconfronteerd met nieuwe uitdagingen: samenzweringsbijeenkomsten gevolgd door een politieke moord. Een uitgelekte video, die de Oostenrijkse vice-kanselier zwaar belast, trekt hun aandacht. Later bekend als de Ibiza Affaire.
Delen op facebook
Hinter den Schlagzeilen
Duitsland, 2021, 90 min,

bijzonderheden

De film won de Bolzano/Bozen Audience Award tijdens het Bolzano Film Festival Bozen 2022 en een speciale vermelding tijdens het Zurich Film Festival 2021.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Frederik Obermaier, Bastian Obermayer en Edward Snowden waren ook te zien in The Panama Papers (2018).

Hinter den Schlagzeilen - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hinter den Schlagzeilen in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hinter den Schlagzeilen zien? Koop of huur de film hier:Tijdens het filmen van een documentaire over de vermoorde journalist, Daphne Caruana Galicia, worden onderzoeksjournalisten Bastian Obermayer en Frederik Obermaier gecontacteerd door een informant met informatie die een regering ten val kan brengen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Bauderfilm