compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Hitman

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch van Hitman

Timothy Olyphant (Agent 47)

Timothy Olyphant (Agent 47)

Delen op facebook
Hitman
Nederlandse première: 29-11-2007
Frankrijk, Verenigde Staten, 2007, 100 min,

De huurling Agent 47 raakt verwikkeld in een politieke samenzwering, waardoor hij achternagezeten wordt door Interpol en het Russische leger. De grootste dreiging wordt echter gevormd door zijn wankelende geweten en de emoties die ontstaan door een mysterieus meisje.

bijzonderheden

De film is een spin-off van het gelijknamige computerspel, dat in 2000 uitgebracht werd voor de PC. Er werden verschillende vervolggames gemaakt die ook op andere platforms uitgebracht werden.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste big budgetproductie (geschat op $70 miljoen) voor regisseur Xavier Gens. Productie van de Frans-Amerikaanse film is in handen van Luc Besson, bekend van onder meer Taxi, The Transporter en The Fifth Element.

Recensies van Hitman

Hitman - Bioscopen, Tijden & Tickets

Hitman in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Hitman zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

De huurling Agent 47 raakt verwikkeld in een politieke samenzwering, waardoor hij achternagezeten wordt door Interpol en het Russische leger. De grootste dreiging wordt echter gevormd door zijn wankelende geweten en de emoties die ontstaan door een mysterieus meisje.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 20th Century Fox, 20th Century Fox Australia, 20th Century Fox Netherlands, Anka Film, Daybreak Productions, Europa Corp., EuropaCorp. Distribution, Prime Universe Productions, Twentieth Century-Fox Film Corporation

Cast & Regisseur

Olga Kurylenko

Nika Boronina
Ulrich Thomsen

Mikhail Belicoff
Eriq Ebouaney

Bwana Ovie
Robert Knepper

Yuri Marklov
Xavier Gens

Regisseur