compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Home Again

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Home Again

Delen op facebook
Home Again
Nederlandse première: 19-10-2017
Verenigde Staten, 2017, 93 min,

Alice, gespeeld door Reese Witherspoon, is net gescheiden en keert terug naar Los Angelos, waar ze vandaan komt. Ze ontmoet drie jonge filmmakers die het proberen te maken en Alice biedt haar gastenverblijf aan hun aan. Alice bloeit op door hun aanwezigheid maar dan staat haar ex opeens op de stoep.

Bekijk bij:

videolandNETFLIXAmazon Prime Video

Home Again trailer en bijzonderheden

Dit is het regiedebuut van Hallie Meyers-Shyer . Haar moeder Nancy Meyers produceert de film.

Trailer van Home AgainBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Home Againhttps://i1.ytimg.com/vi/YhuKLDxAudE/hqdefault.jpg2017-08-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

"Alice Witherspoon" kan je kennen van de inmiddels klassieke films Clueless en Pleasantville. Later was te zien in Walk the Line en Wild.

Home Again - Bioscopen, Tijden & Tickets

Home Again in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Home Again zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX Amazon Prime Video

Alice is net gescheiden en keert terug naar Los Angelos, waar ze vandaan komt. Ze ontmoet drie jonge filmmakers die het proberen te maken en Alice biedt haar gastenverblijf aan hun aan. Met Reese Witherspoon.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het leven van een alleenstaande moeder in L.A. neemt een onverwachte wending wanneer ze drie jonge mannen in huis neemt...

Home Again is de nieuwe romantische komedie van producent Nancy Meyers (The Holiday). Alice (Reese Witherspoon) is net gescheiden van haar man en keert terug naar haar geboorteplaats Los Angeles. Tijdens het uitgaan ontmoet ze de knappe Harry (Pico Alexander) en zijn twee vrienden die het als jonge filmmakers proberen te maken in L.A. Als dochter van een succesvolle filmregisseur is Alice daar wel gevoelig voor en ze biedt hen aan om tijdelijk in haar gastenverblijf te komen wonen. Door de aanwezigheid van het energieke drietal bloeit Alice weer helemaal op, maar aan haar nieuw uitgebreide familie en crush komt abrupt een einde wanneer haar ex plotseling weer op de stoep staat.

Productiemaatschappij: 424 Post, Animals for Hollywood, Black Bicycle Entertainment, Chapman/Leonard Studio Equipment, Eagle Films, Open Road Films (II), Soundtrack New York, Stone Management