compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Home Again

Home Again

**1/200
Waardering: 2.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, komedie, romantiek

Pitch van Home Again
Home Again: Reese Witherspoon
Home Again: Reese Witherspoon
Delen op facebook
Home Again
Nederlandse première: 19-10-2017
Verenigde Staten, 2017, 93 min,
Alice, gespeeld door Reese Witherspoon, is net gescheiden en keert terug naar Los Angelos, waar ze vandaan komt. Ze ontmoet drie jonge filmmakers die het proberen te maken en Alice biedt haar gastenverblijf aan hun aan. Alice bloeit op door hun aanwezigheid maar dan staat haar ex opeens op de stoep.
trailer en bijzonderheden over Home Again
Dit is het regiedebuut van Hallie Meyers-Shyer . Haar moeder Nancy Meyers produceert de film.
Aanloop van Home Again
"Alice Witherspoon" kan je kennen van de inmiddels klassieke films Clueless en Pleasantville. Later was te zien in Walk the Line en Wild.
BioscoopAgenda van Home Again

Home Again in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Home Again zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 23 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Alice is net gescheiden en keert terug naar Los Angelos, waar ze vandaan komt. Ze ontmoet drie jonge filmmakers die het proberen te maken en Alice biedt haar gastenverblijf aan hun aan. Met Reese Witherspoon.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Het leven van een alleenstaande moeder in L.A. neemt een onverwachte wending wanneer ze drie jonge mannen in huis neemt...

Home Again is de nieuwe romantische komedie van producent Nancy Meyers (The Holiday). Alice (Reese Witherspoon) is net gescheiden van haar man en keert terug naar haar geboorteplaats Los Angeles. Tijdens het uitgaan ontmoet ze de knappe Harry (Pico Alexander) en zijn twee vrienden die het als jonge filmmakers proberen te maken in L.A. Als dochter van een succesvolle filmregisseur is Alice daar wel gevoelig voor en ze biedt hen aan om tijdelijk in haar gastenverblijf te komen wonen. Door de aanwezigheid van het energieke drietal bloeit Alice weer helemaal op, maar aan haar nieuw uitgebreide familie en crush komt abrupt een einde wanneer haar ex plotseling weer op de stoep staat.