compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Wild

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Wild

Wild filmstill

Wild filmstill

Delen op facebook
Wild
Nederlandse première: 1-2-2018
Nederland, 2017, 80 min,

In vier jaargetijden gebeurt veel op de Veluwe. Hoofdpersonen zijn een vos, een edelhert en een wild zwijn, die kinderen krijgen en overleven in de Nederlandse wildernis.

Bekijk bij:

meJanevideolandDisney+

Wild trailer en bijzonderheden

Regisseur Luc Enting komt zelf ook van de Veluwe; hij komt uit Ede.

Trailer van WildBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Wildhttps://i1.ytimg.com/vi/hDNteTNtD9s/hqdefault.jpg2017-12-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Luc Enting maakt hiermee zijn regiedebuut. Eerder was hij verantwoordelijk voor het actualiteitenprogramma 'Jinek'. André van Duin verzorgt de voice-over.

Wild - Bioscopen, Tijden & Tickets

Wild in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Wild zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland Disney+

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Natuurfilm die zich afspeelt op de Veluwe. In vier jaargetijden volgen we een vos, een wild zwijn en een edelhert en beleven we de cyclus van de natuur.
Met de stem van André van Duin.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn.

In Wild volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe.
André van Duin verzorgt de voice-over van deze prachtige natuurfilm, en is naar eigen zeggen trots dat hij zijn stem hiervoor heeft mogen verlenen. Al met al zijn het spectaculaire beelden die je normaal niet ziet. En niet kúnt zien, omdat Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die niet toegankelijk zijn.

Productiemaatschappij: Dutch FilmWorks (DFW), PVPictures

Cast & Regisseur

André van Duin

voice-over
Luc Enting

Regisseur
Wild poster