compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 16-3 t/m 22-3
Film van de week!
MENU

Homecoming (1945)

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarDiscriminatie

Pitch van Homecoming (1945)

Péter Rudolf (Szentes István, a jegyzö / Town Clerk)

Péter Rudolf (Szentes István, a jegyzö / Town Clerk)

Delen op facebook
Homecoming (1945)
Nederlandse première: 10-5-2018
Hongarije, 2017, 94 min,

Vlak na de Tweede Wereldoorlog arriveren twee joodse mannen met twee mysterieuze kisten in een Hongaars dorpje waaruit de gehele joodse bevolking is weggevoerd. Er ontstaat onrust onder de schuldbewuste bevolking.

Bekijk bij:

Cinemember

Homecoming (1945) trailer en bijzonderheden

Een deel van de film is opgenomen in Skanzen, een Hongaars openluchtmuseum met oude boerderijen.

Trailer van Homecoming (1945)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Homecoming (1945)https://i1.ytimg.com/vi/h_h146Inwbg/hqdefault.jpg2017-12-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Ferenc Török maakte onder andere de film 'Moszkva tér' (2001), over een stel onbezorgde jonge vrienden tijdens de Omwenteling in 1989.

Homecoming (1945) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Homecoming (1945) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Homecoming (1945) zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als een joodse man en zijn zoon na de Tweede Wereldoorlog arriveren in een Hongaars dorp waarvan de gehele joodse bevolking is afgevoerd, ontstaat onrust.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een joodse vader en zijn zoon keren terug naar een dorp waar de joodse bevolking is afgevoerd. Hun komst maakt veel los. Angsten komen boven, schuldgevoelens, huwelijksdrama’s en het allerslechtste en allerbeste van mensen onder druk komt los.

Het is een bloedhete dag in augustus 1945. Terwijl de inwoners van een Hongaars provinciedorpje zich voorbereiden op een huwelijk, arriveren een orthodoxe joodse vader en zoon in het plaatselijke stationnetje. Ze huren een paardenkar waarin ze zwijgzaam twee houten kratten laten vervoeren. Er ontstaat onrust. Wat bevindt zich in de kisten en wat is hun doel? De dorpsbewoners gaan gebukt onder een collectief schuldbesef en door hun komst komen donkere geheimen en herinneringen bovendrijven. Is het familie van joodse dorpsgenoten die werden gedeporteerd en komen ze hun clandenstien verkregen eigendommen opeisen? Het dorp raakt in paniek en begint maatregelen te nemen..

Productiemaatschappij: Aladdin Rental, Claims Conference, FocusFox Studio, Katapult Film, Labowsky, Menemsha Films, Saint Audio Studio, Studio AMKA

Cast & Regisseur

Péter Rudolf

Szentes István, a jegyzö / Town Clerk
Bence Tasnádi

Szentes Árpád
János Derzsi

Veterán / War Veteran