compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
X-Men: Dark Phoenix - Film van de week!
MENU
Home > Films > Honey 2

Honey 2

**1/200
Waardering: 2.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, komedie, muziekfilm

Pitch van Honey 2
Honey 2: Seychelle Gabriel (Tina), Laurieann Gibson, Tyler Nelson (Darnell), Casper Smart (Ricky), Katerina Graham (Maria Ramirez) en Melissa Molinaro (Carla)
Honey 2: Seychelle Gabriel (Tina), Laurieann Gibson, Tyler Nelson (Darnell), Casper Smart (Ricky), Katerina Graham (Maria Ramirez) en Melissa Molinaro (Carla)
Delen op facebook
Honey 2
Nederlandse première: 4-8-2011
Verenigde Staten, 2011,
Maria Ramirez komt net uit de jeugdgevangenis en besluit zich volledig toe te leggen op streetdance. Brandon, die een groep getalenteerde, maar ongedisciplineerde dansers begeleidt, ziet haar dansen. Hij vraagt haar om hem te helpen de dansgroep 'HD' te trainen voor de grote danscompetitie 'Dance or Die'.
trailer en bijzonderheden over Honey 2
Mario Lopez, presentator van America's Best Crew, speelt in deze film zichzelf. Vroeger speelde hij in de jeugdserie Saved By The Bell.
Aanloop van Honey 2
Dit is een vervolg op Honey. In deze film werd de hoofdrol vertolkt door Jessica Alba. Zij keert niet terug in deze film.
Recensies van Honey 2
BioscoopAgenda van Honey 2

Honey 2 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Honey 2 zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 43 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Maria Ramirez komt net uit de jeugdgevangenis en besluit zich volledig toe te leggen op streetdance. Ze wordt gevraagd om helpen de dansgroep 'HD' te trainen voor de grote danscompetitie 'Dance or Die'. Vervolg op Honey maar zonder Jessica Alba.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen