compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Huisdiergeheimen 2 (NL)

Huisdiergeheimen 2 (NL)

***1/20
Waardering: 3.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, avontuur, familiefilm, komedie

Pitch van Huisdiergeheimen 2 (NL)
Huisdiergeheimen 2 (NL) filmstill
Huisdiergeheimen 2 (NL) filmstill
Delen op facebook
Huisdiergeheimen 2 (NL)
Nederlandse première: 5-6-2019
Frankrijk, Japan, Verenigde Staten, 2019, 86 min,
Max heeft zijn baasje Katie teruggevonden, maar nu is ze getrouwd en krijgt zij een kind. Max moet zijn draai weer vinden. Hij ontmoet nieuwe vriendjes, maar zijn oude vriendjes zijn er ook zoals kat Chloe, de hondjes Gidget, Mel en Duke, de cavia Norbert en het gestoorde konijntje Sneeuwbal.
trailer en bijzonderheden over Huisdiergeheimen 2 (NL)
De stem van Rooster wordt ingesproken door Harrison Ford, die voor het eerst een animatiefilm inspreekt.
Patton Oswalt vervangt Louis C.K.— die in opspraak was geraakt door een #MeToo-affaire — als de stem van Max.
Aanloop van Huisdiergeheimen 2 (NL)
Patton Oswalt sprak eerder de films in, zoals Ratatouille (2007) en "Teen Titans Go! To the Movies" (2018).
Van de makers van Despicable Me (2010), Despicable Me 2 (2013), Despicable Me 3 (2017) en "Hoe Tem Je Een Draak 3" (2019)..
BioscoopAgenda van Huisdiergeheimen 2 (NL)

Huisdiergeheimen 2 (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn.

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy. Het scenario van Huisdiergeheimen 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud (de Despicable Me-films, De Lorax en het Verdwenen Bos).