compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Imaginary Heroes

Imaginary Heroes

**1/200
Waardering: 2.5/5

drama, komedie

Pitch van Imaginary Heroes
Tienerzoon Tim, het zwarte schaap van de familie, leeft zijn leven als een slechte droom. Zijn vader Ben begint zijn vrouw en kinderen als vreemden te behandelen en raakt steeds meer geïsoleerd van de wereld om hem heen, terwijl zijn moeder Sandy met geheimen rondloopt die de familie lijken te verscheuren.
Delen op facebook
Imaginary Heroes
België, Duitsland, Verenigde Staten, 2004, 111 min,
Aanloop van Imaginary Heroes
De jonge Amerikaanse filmmaker Dan Harris, geboren op 29 augustus 1979, is zowel actief als regisseur als als scenarioschrijver. Hij debuteerde in 1999 met de kortfilm "Dancing with Agnes", die hij net als "Urban Chaos Theory" (2000) en "The Killing of Candice Klein" (2002) schreef en regisseerde. Daarnaast was hij medeverantwoordelijk voor de scenario's van X-Men 2 (2003) en Superman Returns.
BioscoopAgenda van Imaginary Heroes

Imaginary Heroes in de bioscoop

Wil je Imaginary Heroes zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tienerzoon Tim, het zwarte schaap van de familie, leeft zijn leven als een slechte droom. Zijn vader Ben begint zijn vrouw en kinderen als vreemden te behandelen en raakt steeds meer geïsoleerd van de wereld om hem heen, terwijl zijn moeder Sandy met geheimen rondloopt die de familie lijken te verscheuren.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen