compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Initiation

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Initiation

Isabella Gomez (Kylie Martinez) en Lindsay LaVanchy (Ellery Scott)

Isabella Gomez (Kylie Martinez) en Lindsay LaVanchy (Ellery Scott)

Delen op facebook
Initiation
Nederlandse première: 31-3-2022
Verenigde Staten, 2020, 96 min,

In Initiation ontaard de introductieweekend van de universiteit al snel in een serie moorden, nadat een ster-atleet dood wordt aangetroffen in zijn studentenhuis. De slachtoffers lijken verwant te zijn via hun sociale media gebruik. De eerstejaarsstudenten moeten koortsachtig zien te achter halen de duistere geheimen van hun school en wat het terugkerend symbool — een uitroepteken — betekent.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Initiation trailer en bijzonderheden

John Berardo bedacht het eerste reflecterende ontwerp van het masker, zodat de slachtoffers van de moordenaar een weerspiegeling van zichzelf konden zien voordat ze sterven. De oom van Brian Frager, Stan Dufek, een voormalig Disney-kunstenaar, nam het ontwerp en creëerde het uiteindelijke masker.

Trailer van InitiationBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Initiationhttps://i1.ytimg.com/vi/ovhPuutdwUE/hqdefault.jpg2021-12-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Initiation - Bioscopen, Tijden & Tickets

Initiation in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Initiation zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Een ster-atleet wordt vermoord. Een serie moorden volgt snel die verband houden met het sociale media gebruik van de slachtoffers. De eerstejaars moeten achter het geheim zien te komen van het uitroepteken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tijdens de introweek van Whiton University komt het zorgeloze feesten van een groep studenten abrupt aan z’n einde wanneer een van de studenten vermoord wordt. De moord ontketent een stortvloed aan sinistere social-media berichten. Ondertussen gaat de killer verder met zijn volgende slachtoffer, de ene na de andere student wordt op gruwelijke wijze vermoord. De studenten en de politie worden gedwongen om zo snel mogelijk de moordenaar te vinden.

Productiemaatschappij: Shatterproof Films

Cast & Regisseur

Yancy Butler

Detective Sandra Fitzgerald
Lochlyn Munro

Chancellor Bruce Van Horn
Gattlin Griffith

Beau Vaughn
Bart Johnson

Coach Miles Cooper
Isabella Gomez

Kylie Martinez
John Berardo

Regisseur