compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU

Intermission

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Intermission

Intermission 1

Intermission 1

Delen op facebook
Intermission
Nederlandse première: 28-7-2005
Ierland, 2003, 105 min,

De onzekere, emotioneel gestoorde John (Murphy) verbreekt zijn relatie met Deirdre (MacDonald) om haar te 'testen'. Zijn plan mislukt, waardoor zij ontroostbaar is en hij diep ongelukkig. Door toeval veroorzaakt hun verbroken relatie echter allerlei toestanden in de levens van mensen om hen heen.

bijzonderheden

Het regiedebuut van de Ierse auteur John Crowley werd geproduceerd door de bekende regisseur Neil Jordan. Op een 'Altman-achtige' wijze volgt hij een achttal personages in het hedendaagse Dublin.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Acteur Colin Farrell was eerder al te zien in American Outlaws (2001), Hart's War (2002), Minority Report (2002), Phone Booth (2002) en Daredevil (2003).

Intermission - Bioscopen, Tijden & Tickets

Intermission in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Intermission zien? Koop of huur de film hier:John (Murphy) verbreekt zijn relatie met Deirdre (MacDonald) om haar te 'testen'. Door toeval veroorzaakt hun verbroken relatie allerlei toestanden in de levens van mensen om hen heen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Brown Sauce Film Productions, Company of Wolves, Parallel Films