compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Invisible Sue

Invisible Sue

****0
Waardering: 4/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngst

avontuur, fantasy

Pitch van Invisible Sue
Ruby M. Lichtenberg (Sue Hartmann)
Ruby M. Lichtenberg (Sue Hartmann)
Delen op facebook
Invisible Sue
Nederlandse première: 1-8-2019
Duitsland, Luxemburg, 2018, 90 min,
Na een ongeluk in het laboratorium van haar moeder kan Sue onzichtbaar worden. Als haar moeder ontvoerd wordt, moet Sue samen met haar nieuwe vrienden Tobi en App in actie komen. Ze gebruikt haar uitgebreide kennis van superhelden om de meest verrassende oplossingen te bedenken.
trailer
Aanloop van Invisible Sue
Markus Dietrich regisseerde al vaker SF films voor kinderen zoals Sputnik (2013), "Teleportation" (2009) en "Mein Robodad" (2008).
BioscoopAgenda van Invisible Sue

Invisible Sue in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Invisible Sue zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Na een ongeluk in het laboratorium van haar moeder kan Sue onzichtbaar worden. Als haar moeder ontvoerd wordt, moet Sue samen met haar nieuwe vrienden Tobi en App in actie komen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Sue is gek op superheldenstrips, maar ze had nooit gedacht dat ze zelf superkrachten zou hebben. Na een ongeluk in het laboratorium van haar moeder kan ze zomaar onzichtbaar worden. Als haar moeder ook nog door gevaarlijke schurken wordt ontvoerd, moet Sue samen met haar nieuwe vrienden Tobi en App in actie komen.