compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 2-7 t/m 8-7
Film van de week!
MENU

Io Non Ho Paura

****1/2
Waardering: 4.5/5

Stand By Me

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van Io Non Ho Paura

Io Non Ho Paura 1

Io Non Ho Paura 1

Delen op facebook
Io Non Ho Paura
Nederlandse première: 25-3-2004
Groot-Brittannië, Italië, Spanje, 2002, 102 min,

Sicilië, 1978. Gedurende de heetste zomer van de eeuw ontdekt de 9-jarige Michele een afschuwelijk geheim in een hol onder een verlaten huis. Wat moet hij nu doen? Hij moet al zijn moed, kracht, lef en fantasie bijeenrapen om een oplossing te vinden.

bijzonderheden

Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Niccolò Ammaniti (1996). Werd genomineerd voor een Gouden Beer op het Filmfestival van Berlijn 2003. Door de camera consequent op een kinderooghoogte te houden, krijgt de film iets mythisch en magisch, maar tegelijk ook iets beangstigends.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Gabriele Salvatores is één van de meest gezichtsbepalende filmers in Italië. In 1991 won hij de Oscar in de categorie 'beste buitenlandse film' voor de oorlogskomedie Mediterraneo, maar veel films zijn er sindsdien niet meer van hem geëxporteerd. Als voormalig theatermaker heeft hij een zekere voorkeur voor het grote gebaar. Hij regisseerde eerder ook Nirvana (1997) en Amnèsia (2002).

Recensies van Io Non Ho Paura

Io Non Ho Paura - Bioscopen, Tijden & Tickets

Io Non Ho Paura in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Io Non Ho Paura zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De 9-jarige Michele ontdekt een afschuwelijk geheim: dorpelingen houden een kind gegijzeld in een verlaten huis. Wat moet hij nu doen?Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Alquimia Cinema S.A., Cattleya, Colorado Film Production, Medusa Produzione, The Producers Films (Not Scared)