compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Io Non Ho Paura

Io Non Ho Paura

****1/2
Waardering: 4.5/5

Stand By Me

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarAngst

drama, filmhuis

Pitch van Io Non Ho Paura
Io Non Ho Paura 1
Io Non Ho Paura 1
Delen op facebook
Io Non Ho Paura
Nederlandse première: 25-3-2004
Groot-Brittannië, Italië, Spanje, 2002, 102 min,
Sicilië, 1978. Gedurende de heetste zomer van de eeuw ontdekt de 9-jarige Michele een afschuwelijk geheim in een hol onder een verlaten huis. Wat moet hij nu doen? Hij moet al zijn moed, kracht, lef en fantasie bijeenrapen om een oplossing te vinden.
bijzonderheden over Io Non Ho Paura
Gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Niccolò Ammaniti (1996). Werd genomineerd voor een Gouden Beer op het Filmfestival van Berlijn 2003. Door de camera consequent op een kinderooghoogte te houden, krijgt de film iets mythisch en magisch, maar tegelijk ook iets beangstigends.
Aanloop van Io Non Ho Paura
Gabriele Salvatores is één van de meest gezichtsbepalende filmers in Italië. In 1991 won hij de Oscar in de categorie 'beste buitenlandse film' voor de oorlogskomedie Mediterraneo, maar veel films zijn er sindsdien niet meer van hem geëxporteerd. Als voormalig theatermaker heeft hij een zekere voorkeur voor het grote gebaar. Hij regisseerde eerder ook Nirvana (1997) en Amnèsia (2002).
Recensies van Io Non Ho Paura
BioscoopAgenda van Io Non Ho Paura

Io Non Ho Paura in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Io Non Ho Paura zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De 9-jarige Michele ontdekt een afschuwelijk geheim: dorpelingen houden een kind gegijzeld in een verlaten huis. Wat moet hij nu doen?Meer films op DVD / BR

DVD algemeen