compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > It

It

****1/2
Waardering: 4.3/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

drama, horror

Pitch van It
It filmstill
It filmstill
Delen op facebook
It
Nederlandse première: 7-9-2017
Verenigde Staten, 2017, 135 min,
In het stadje Derry is iets vreemds aan de hand. Er verdwijnen steeds mensen, onder wie veel kinderen. Een groep kinderen komt oog in oog te staan met Pennywise, een wezen dat ingaat op je grootste angsten.
trailer en bijzonderheden over It
Deze film is een remake van de gelijknamige mini-serie uit 1990. Die serie is ook uitgegeven als film. It is gebaseerd op het boek van Stephen King.
Aanloop van It
Deze film moet de eerste film worden in een serie van twee. De ondertitel van de film is dan ook Part 1 – The Losers’ Club.
Onze recensie
***00

Recensie It

© 2017 Warner Bros. Entertainment Inc.  All Rights Reserved.
Is er een schrijver wiens werk vaker is verfilmd dan dat van Stephen King? Voor zijn boek "It" is dit zelfs de tweede keer. De horrorclown is terug! ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van It

It in de bioscoop

Wil je It zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 49 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In het stadje Derry verdwijnen steeds mensen, onder wie veel kinderen. Een groep kinderen komt oog in oog te staan een wezen dat ingaat op je grootste angsten. Naar het boek van Stephen King.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
De horror- thriller IT van New Line Cinema, onder regie van Andy Muschietti (Mama), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Al tientallen jaren jaagt dit verhaal lezers de stuipen op het lijf.

De horror- thriller IT van New Line Cinema, onder regie van Andy Muschietti (Mama), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Al tientallen jaren jaagt dit verhaal lezers de stuipen op het lijf.  In het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, verdwijnen er een aantal mensen op mysterieuze wijze. Een groepje jonge kinderen krijgt te maken met hun grootste angst wanneer ze oog in oog komen te staan met de kwaadaardige clown Pennywise. De clown staat al eeuwenlang bekend om dood en verderf. Zal het deze kinderen lukken om het kwaad uit hun woonplaats te verdrijven? Met in de hoofdrollen Bill Skarsgård (Allegiant, Hemlock Grove) als de aartsschurk  Pennywise, Jaeden Lieberher (Midnight Special), Jeremy Ray Taylor (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip), Sophia Lillis (37), Finn Wolfhard (Stranger Things), Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Cops and Robbers), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween) en Nicholas Hamilton (Captain Fantastic). Het scenario is van Chase Palmer & Cary Fukunaga en Gary Dauberman.