compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU

Jigsaw

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Jigsaw

Jigsaw filmstill

Jigsaw filmstill

Delen op facebook
Jigsaw
Nederlandse première: 26-10-2017
Canada, Verenigde Staten, 2017, 92 min,

Overal in de stad worden lijken gevonden. De wijze waarop ze zijn vermoord doet denken aan de werkwijze van John Kramer, ook bekend als Jigsaw. Maar hoe kan dat? Kramer is meer dan tien jaar dood.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Jigsaw trailer en bijzonderheden

Deze film is een opvolger in de Saw-serie. De film zou dan ook oorspronkelijk Saw: Legacy gaan heten. Die titel werd echter al snel vervangen.

Trailer van JigsawBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Jigsawhttps://i1.ytimg.com/vi/JUCyEwphkqE/hqdefault.jpg2017-08-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De broers Michael Spierig en Peter Spierig werken altijd samen als regisseurs. Zo maakten ze eerder onder andere Daybreakers.

Synopsis distributeur

Na jaren van afwezigheid is de horrorklassieker weer terug.

Na jaren van afwezigheid is de horrorklassieker weer terug. Wanneer er door de hele stad lichamen opduiken, elk op een gruwelijke manier om het leven gebracht, wijzen alle sporen naar de overleden moordenaar John Kramer. Is hij terug om de wereld eraan te herinneren dankbaar te zijn voor het leven of is het een val opgezet bij een moordenaar die zijn eigen spel speelt?

Productiemaatschappij: A Bigger Boat, Asmik Ace Entertainment, Constantin-Film, Independent Films, Leone Film Group, Lionsgate, Serendipity Productions, Shaw Organisation, Twisted Pictures

Cast & Regisseur

Callum Keith Rennie

Detective Halloran
Tobin Bell

Jigsaw / John Kramer
Matt Passmore

Logan Nelson
Peter Spierig

Regisseur