compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 21-10 t/m 27-10
Film van de week!
MENU

Jij bent mijn vriend

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Jij bent mijn vriend

Jij bent mijn vriend filmstill

Jij bent mijn vriend filmstill

Delen op facebook
Jij bent mijn vriend
Nederlandse première: 22-11-2018
Nederland, 2018, 77 min,

Een hartverwarmende film - van de makers van De kinderen van juf Kiet - over Branche, een jongen van zes die nieuw is in Nederland en het belang en de kracht van vriendschap ervaart.

Jij bent mijn vriend trailer

Trailer van Jij bent mijn vriendBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Jij bent mijn vriendhttps://i1.ytimg.com/vi/gFver6gds9I/hqdefault.jpg2018-10-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Jij bent mijn vriend - Bioscopen, Tijden & Tickets

Jij bent mijn vriend in de bioscoop

Wil je Jij bent mijn vriend zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Vriendschap sluiten moet je leren en dat gaat met vallen en opstaan. Regisseurs Petra en Peter Lataster filmen in Jij bent mijn vriend de levendige zesjarige Branche die net met zijn ouders vanuit Macedonië naar Nederland is gekomen en voor het eerst naar school gaat. Hij spreekt de taal niet en kent niemand. Een vriend vinden blijkt niet zo eenvoudig te zijn.Branche moet zich in de klas van juf Kiet staande houden tussen klasgenootjes waarmee hij geen taal of gezamenlijke achtergrond deelt. Jij bent mijn vriend volgt Branche vanaf de paniek van zijn eerste dag naar school tot een zelfverzekerde jongen in de klas van meester Wout. Jij bent mijn vriend is een hartverwarmende documentaire, van de makers van De kinderen van juf Kiet, over het belang en de kracht van vriendschap, de hunkering van ieder mens naar een liefdevolle en veilige omgeving. Petra en Peter Lataster filmden in hun kenmerkende observerende stijl – zonder commentaar of interviews en vanuit het perspectief van de kinderen.

Productiemaatschappij: KRO, Lataster & Films

Cast & Regisseur