compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Jinpa

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Jinpa

Delen op facebook
Jinpa
Nederlandse première: 29-8-2019
China, 2018, 86 min,

Jinpa is een cinematografisch hoogstandje waarin de naturalistisch en poëtisch vastgelegde Tibetaanse hoogvlakte wordt afgewisseld met expressionistische interieurs.

Bekijk bij:

Cinemember

Jinpa trailer

Trailer van JinpaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Jinpahttps://i1.ytimg.com/vi/0WRceVSshF4/hqdefault.jpg2019-07-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Jinpa - Bioscopen, Tijden & Tickets

Jinpa in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Jinpa zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Kekexili is de naam van de spookachtige, dunbevolkte Tibetaanse hoogvlakte waar het verhaal zich afspeelt. Een ruigharige man in een leren pak en met een donkere zonnebril rijdt met zijn vrachtwagen over de uitgestrekte, met sneeuw bedekte vlakte. Tijdens zijn reis onderhoudt hij zich door uit volle borst mee te zingen met het lied ‘O Sole Mio’ , dat hij op een cassettebandje heeft opgenomen. Hij rijdt per ongeluk een schaap dood en pikt een zwijgzame oude man in traditionele kledij op. Net als de vrachtwagenchauffeur blijkt de man Jinpa te heten. Hij is op weg naar Sanak, op zoek naar de moordenaar van zijn vader. Nadat hij de man op de plaats van bestemming heeft afgezet, rijdt Jinpa de chauffeur door naar een klooster. Bezorgd over een slecht karma vanwege het gedode schaap, vraagt hij een monnik te bidden voor de ziel van het schaap. Ook het verhaal van de man verontrust hem. Hij vindt dat hij een eventuele wraakmoord moet zien te voorkomen. Op zoek naar de potentiële moordenaar komt Jinpa in een theehuis terecht waar een kokette gastvrouw hem probeert te verleiden. In wazige zwart/wit beelden vertelt zij hem in flashback een verhaal van vroeger.

Productiemaatschappij: Jet Tone Production