compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Joy Ride

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Joy Ride

In Joy Ride smeden vier Aziatisch-Amerikaanse vrienden - Audrey, Lolo, Kat en Deadeye - een band en de waarheid ontdekken over wat het betekent om te weten en lief te hebben wie je bent, terwijl ze door Azië reizen op zoek naar de biologische moeder van Audrey.

Bekijk bij:

meJane

Joy Ride trailer en bijzonderheden

van de producenten van Neighbors en de co-scenarist van Crazy Rich Asians.

Trailer van Joy RideBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Joy Ridehttps://i1.ytimg.com/vi/xruVbj1DD4s/hqdefault.jpg2023-03-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Nieuwbakken regisseur Adele Lim, schreef eerder mee aan de scenario's voor Raya and the Last Dragon (2021) en Crazy Rich Asians (2018).
Stephanie Hsu was eerder te zien in Everything Everywhere All at Once (2022) en The Four-Faced Liar (2010).

Joy Ride - Bioscopen, Tijden & Tickets

Joy Ride in de bioscoop

Wil je Joy Ride zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Vier Aziatisch-Amerikaanse vrienden reizen door Azië op zoek naar een van hun geboortemoeders en ontdekken veel over zichzelf.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer Audrey, een succesvolle advocaat, in China is om een belangrijke zakelijke deal te sluiten, blijkt dit te vallen of staan bij een kennismaking met haar biologische moeder. Alleen weet Audrey niet wie dat is... Samen met haar losbandige vriendin Lolo, studievriendin Kat, die een Chinese soapster is geworden, en Deadeye, Lolo’s excentrieke nicht, start ze een zoektocht die uitmondt in een epische, hilarische en onvergetelijke ervaring die hen door Azië voert.

Productiemaatschappij: Lionsgate, Point Grey Pictures