compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Jumbo

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Jumbo

Noémie Merlant (Jeanne Tantois)

Noémie Merlant (Jeanne Tantois)

Delen op facebook
Jumbo
Nederlandse première: 26-3-2020
België, Frankrijk, Luxemburg, 2020, 93 min,

Jeanne is een verlegen jonge vrouw. Ze werkt in een pretpark, ze is gefascineerd door carrousels en woont nog steeds thuis bij haar moeder. Dan ontmoet ze Jumbo, de nieuwste attractie van het pretpark.

Bekijk bij:

Jumbo trailer en bijzonderheden

De film is losjes gebaseerd op het waargebeurd verhaal van een vrouw die verliefd raakte op een pretparkattractie.
De film zou har Nederlandse première krijgen op 6 augustus 2020, maar werd als PVOD aangeboden tijdens de corona-crisis vanaf 1 april 2020.

Trailer van JumboBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Jumbohttps://i1.ytimg.com/vi/94RDaoMFqc8/hqdefault.jpg2020-03-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Actrice Noémie Merlant viel eerder op in Portrait de la jeune fille en feu (2019) en
Le ciel attendra (2016).
Speelfilmdebuut van regisseur Zoé Wittock, die eerder al haar sporen verdiende als assistent regisseur bij grote producties als Red 2 (2013).

Jumbo - Bioscopen, Tijden & Tickets

Jumbo in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Jumbo zien? Koop of huur de film hier:De verlegen Jeanne is gefascineerd door carrousels, woont nog steeds thuis en werkt in een pretpark. Dan ontmoet ze Jumbo, de nieuwste attractie van het park.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hij is sterk, en straalt in alle kleuren van de regenboog. Met zijn vele armen gooit hij Jeanne de lucht in, terwijl hij haar stevig vasthoudt. Hij, is Jumbo. Een kermisattractie. En Jeanne, die ’s nachts het vuil opraapt in het attractiepark, is verliefd op ‘m. Jeannes liefde voor Jumbo zorgt echter voor een hoop ongemak: haar moeder, normaal gesproken erg open over seks, schaamt zich voor haar dochter. En Marc, de manager van het attractiepark, heeft liever dat Jeanne hém aandacht geeft. In Jumbo toont debuterend regisseur Zoé Wittock een excentrieke liefdesrelatie die zindert als een achtbaanrit en tegelijk schokt als de botsauto’s.

Productiemaatschappij: Belga Productions (in association with), Centre du Cinéma et de l'Audiovisuel de la Fédérat, Centre National du Cinéma et de l'Image Animée (su, Eurimages (support), Film Fund Luxembourg (participation), Flamme Films (in association with), Insolence Productions, Kwassa Films (co-production), Les Films Fauves (co-production), Proximus (co-production), SofiTVciné 6 (in association with), Tax Shelter du Gouvernement Fédéral Belge (support, Wallimage (support)

Cast & Regisseur

Nieuws over Jumbo