compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Kiss of Life

Kiss of Life

**1/200
Waardering: 2.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarAngst

drama, filmhuis

Pitch van Kiss of Life
Kiss of Life filmstill
Kiss of Life filmstill
Delen op facebook
Kiss of Life
Nederlandse première: 20-5-2004
Frankrijk, Groot-Brittannië, 2003, 86 min,
Helens man John werkt als hulpverlener in Oost-Europa. Wanneer ze hun kinderen naar school brengt sterft ze plotseling door een auto-ongeluk. Gevangen in een schemerwereld beweegt ze zich tussen leven en dood, maar John weet niet dat ze dood is. Terwijl John alles doet om thuis te komen, observeert Helen haar familie - tot ze vredesluit met John en daarmee het aardse los kan laten.
bijzonderheden over Kiss of Life
Speelfilmdebuut voor regisseur / schrijfster Emily Young. Ze won de Carl Foreman Award (voor de meest veelbelovende nieuwkomer) tijdens de BAFTA Awards, de Britse 'Oscars'.
Aanloop van Kiss of Life
Peter Mullan (The Magdalene Sisters) was als acteur eerder te zien in Trainspotting (1996), My Name is Joe (1998) en The Claim (2000). Ingeborga Dapkunaite speelde ook in Burnt by the Sun (1994) en The Suit (2003).
Recensies van Kiss of Life
BioscoopAgenda van Kiss of Life

Kiss of Life in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kiss of Life zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Helen sterft plotseling terwijl haar man ver weg is. Gevangen in een schemerwereld beweegt ze zich tussen leven en dood, totdat ze klaar is om het aardse leven los te laten.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen