compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Koza

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Koza

Koza filmstill

Koza filmstill

Delen op facebook
Koza
Nederlandse première: 13-7-2017
Slowakije, Tsjechië, 2015, 75 min,

Koza bokste ooit op de Olympische Spelen van 1996 maar heeft nu moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Nu moet hij weer de ring in. Niet voor de eer, maar voor het geld. Met dat geld wil hij de abortus voor zijn vriendin betalen, al hoopt hij dat dit niet doorgaat.

Koza trailer en bijzonderheden

De acteurs in de film zijn geen professionals: ze spelen fictieve versies van zichzelf.

Trailer van KozaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kozahttps://i1.ytimg.com/vi/JHHNKS16ego/hqdefault.jpg2017-04-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de eerste fictiefilm van regisseur Ivan Ostrochovský. Hij kreeg vele nominaties voor prijzen op diverse festivals waaronder op dat van Berlijn.

Koza - Bioscopen, Tijden & Tickets

Koza in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Koza zien? Koop of huur de film hier:Koza bokste ooit op de Olympische Spelen, maar moet nu weer de ring in. Niet voor de eer, maar voor het geld. Met dat geld wil hij de abortus voor zijn vriendin betalen, al hoopt hij dat dit niet doorgaat.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Bokskampioen Peter Baláž speelt zijn rol met verbluffend naturel

Nog een keer moet hij de ring in, Koza. Om het geld, niet om de eer. De voormalige bokskampioen vocht ooit op de Olympische Spelen van 1996, maar nu heeft hij moeite de eindje aan elkaar te knopen en blijkt zijn vriendin zwanger. Regisseur Ivan Ostrochovský schets in precies gekadreerde beelden het leven achter de schermen van de boksring, waar meer nederlagen worden geleden dan overwinningen gevierd. De Slowaakse bokskampioen Peter Baláž speelt zijn rol met verbluffend naturel, de film werd geselecteerd voor tal van internationale festivals en genomineerd voor de European Film Award 2015 en de Best First Feature Award van de Berlinale.

Productiemaatschappij: Endorfilm, Eye Film Instituut, Sentimentalfilm

Nieuws over Koza